KURSLAR 4 KASIM?DA BAŞLIYOR

KURSLAR 4 KASIM?DA BAŞLIYOR

El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan mesleki eğitim kursları başlıyor.Kurslara başvuralar 1 Kasım 2013 Cuma günü son bulacak.

 

El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan mesleki eğitim kurslarına kayıtlar başladı.

Eğitim Merkezinde ahşap işletmeciliği,mermer işletmeciliği ve gümüş işletmeciliği(kuyumculuk) bölümlerinde yatılı ve gündüzlü olmak üzere,100 erkek kursiyere ücretsiz olarak eğitim kursları verilecek.

 

1 Kasım 2013 Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecek olan kayıt işlemleri için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,okur-yazar olmak,öğretim süresince askerlikle ilişkisi olmaması,yatılı kursiyerler için 14 ila 24 yaşında olunması,bekar olmak,taksirli suçlar ile kabahat nevinden olanlar hariç olmak üzere,ertelenmiş olsa dahi,bir suçtan dolayı mahkum olmamak,gündüzlü kursiyerler için en az 14 yaşında olmak,herhangi bir el sanatları eğitim merkezinde eğitim ve öğretime devam ederken,??hiçbir el sanatları eğitim merkezine kursiyer olarak alınmama cezası?? almamış olmak gerekiyor.

 

Ayrıca kayıt işlemleri yapılırken de www.duzceelsanalari.gov.tradresinden temin edilebilen kursiyer başvuru ve beyan formunu doldurmakla birlikte,öğrenim belgesi fotokopisi,nüfus cüzdanı fotokopisi ve son altı ay içinde çekilmiş 2 adet renkli vesikalık fotoğraf isteniyor.

 

4 Kasım tarihinde başlayacak olan eğitim kursları bahara kadar devam edecek.

Kurslarla ilgili bilgi veren Ahmet Aycan, ahşap işletmeciliği bölümündeki meslek dalları olan ahşap tornacısı,ahşap oymacısı kursların 4 Kasım 2013 -28 Mart 2014 tarihleri arasında ,Mermer İşletmeciliği bölümündeki atölyecilik ve mozaik eskitme dallarındaki kursların 4 Kasım 2013-15 Nisan 2014 tarihlerinde,Gümüş İşletmeciliği bölümündeki takı yapımı dalında ise eğitim kurslarının 4 Kasım 2013-7 Mayıs 2014 tarihleri arasında verileceğini bildirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.