SİYASİLERDEN DESTEK BEKLİYORLAR

SİYASİLERDEN DESTEK BEKLİYORLAR

13 yıl önce Bolu?dan ayrılarak il olan Düzce hala ilçe olmanın  izlerini silemedi. Akçakoca?da teknelerin hala 14 plakalı olması balıkçıların tepkisine yol açıyor.

 

 

Akçakoca?da balıkçılar artık teknelerinin 81 plaka taşımasını istiyor. Akçakoca Balıkçı Barınağı Kooperatif Başkanı Mustafa Karakaş, Liman Başkanlığı kurulması gerektiğini belirterek "20 yıl önce Bolu plakalı teknelerimiz vardı artık 81 plakalı teknelerimiz olmalı. Balıkçılarımızın mağduriyetinin gidermek siyasilerin görevi" dedi.

 

Akçakoca Balıkçı Barınağı Kooperatif Başkanı Mustafa Karakaş, Liman Başkanlığının kurulması gerektiğini belirterek "Karadeniz bölgesinde kendi plakasını kullanmayan tek il Düzce. 20 yıl önce Düzce il olmadan önce Bolu iline kayıtlıyken Liman Başkanlığı vardı ve bir çok teknemizin plakası 14 'idi ne oldu ise bu liman başkanlığı kapandı. Şimdi balıkçılarımız Sakarya veya Zonguldak ilinde gerekli evraklarını yılda 4 kez hazırlayarak ceplerinden binlerce lira harcayarak yapıyor. Bu şöyle çözülebilir. Düzce iline Liman Başkanlığı kurularak Akçakoca'ya bir memur atayarak ve yerini hazırlayarak balıkçıların vize ve ruhsatlarını alabilirler. Bu çok basit bunu sadece siyasiler yapabilir. Balıkçı sayımız tam. Bu problemi çözmek siyasilerin görevi. Balıkçılarımız bu ruhsat ve vize işlemlerini artık 81 Düzce plakası alarak yapmalı mağdur edilmemeli" diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.