BAŞBAKAN İL BAŞKANLARINA SERT KONUŞTU

BAŞBAKAN İL BAŞKANLARINA SERT KONUŞTU

AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda aday belirleme sürecine ilişkin takvimi açıklayan Başbakan Erdoğan, kurmaylarına aba altından sopa gösterdi. Erdoğan, "Basit kulislerle, lobilerle aday belirleme gayretlerine müsaade etmeyin" uyarısında bulundu.

 

AK Parti Genel başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, genişletilmiş il başkanları toplantısında aday adayı belirleme çalışmaları için sert konuştu. Erdoğan ,partinin oylarını aşağı çekecek adaylarla gelinmesi halinde ona göre davranacaklarını söyledi.

 

Erdoğan, "Aday belirleme sürecimiz de devam ediyor. 16-17 Kasım?da da son temayül yoklaması yapılacak. Bazı yerlerde eğer karara varamıyorsak buralarda da kamuoyu araştırması yapmak suretiyle elimizdeki değerlendirme puanlarını artıracağız. Meselemiz birilerine makam kazandırmak değil. Şehirlerimize hizmetkar seçebilmektir. Bu dava şahsi bir dava değildir. Basit kulislerle, lobilerle aday belirleme gayretine değerli arkadaşlarımı bu oyunlara müsaade etmemelisiniz. Herkes gerçekten samimi olarak ehliyet ve liyakat sahibi kimse, halkımızla bütünleşme noktasında kim bizim için temsile layıksa bize bu isimleri gönderin. Partimizin oylarını aşağıya çekecek isimlerle gelirseniz kusura bakmayın biz de ona göre değerlendirme yaparız." Dedi.

 

Erdoğan, ?Çünkü bu dava, makam, mevki, rütbe davası değildir. Bu dava millete efendilik davası da değildir. Hizmet davasıdır, millete hizmet sevdasıdır ve her birimiz, bu hassasiyet içinde hareket edeceğiz." Şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.