ESNAFIN KALDIRIM ŞİKAYETİNİ BAŞKAN BAYRAM'A DESOB İLETECEK

ESNAFIN KALDIRIM ŞİKAYETİNİ BAŞKAN BAYRAM'A DESOB İLETECEK

Kararlılıkla uygulanan projeye karşı çıkan esnaflar ise iki kez belediyeye giderek yetkililer ile görüşme talebinde bulundular. Fakat uygulamanın kararlı bir şekilde yürüyeceğini öğrenen esnaflar çareyi DESEB'ta aradı. DESOB'ta yapılan toplantıda bir araya gelen esnaflar sorunlarını Başkan Mustafa Kayıkçı'ya anlattılar.
Kayıkçı, "Esnaflardan gelen talepleri değerlendireceğiz. Fakat bugüne kadar belediyenin yaptığı çalışmanın kararlılıkla devam ettiğini görüyoruz. Düzce Belediyesi'nin bundan önce kaldırım işgalleri konusunda bazı esneklikler sağladığını da biliyoruz. Esnaflarımız bu durum karşısında kural ihlalleri yaparak belediyenin müsaade ettiği sınır dışına çıktı. Bu yüzden bizim savunacak durumumuz pek yok. Fakat yinede isteklerimizi Düzce Belediye Başkanı'na ileteceğiz" dedi.
Düzce'de yaklaşık 50 yıldır esnaflık yapan Vasfi Karabulut ise, daha önce bu konuda Esnaflar tarafından hatalar yapıldığının farkında olduklarını vurgulayarak "Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bizzat dükkanıma gelerek bana kaldırımda belli alana ürün yerleştirebileceğimi söyledi. O dönemde ben başta olmak üzere esnaf arkadaşlımız bu uyarıyı hiçe sayarak, mallarımızı caddeye kadar çıkardık. Şimdi yapılan uygulama ise vatandaşları memnun ediyor. Fakat biz siftah yapamıyoruz" dedi.
Toplantı sonunda, esnaflardan gelen şikayet ve istekler tek tek dinlenerek, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram'a ulaştırılmak üzere not edildi.

İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.