VATANDAŞ YANLIŞ BİLGİLENMESİN

VATANDAŞ YANLIŞ BİLGİLENMESİN

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından özel hastanelerin sağlık hizmeti bedelinin iki katı  oranında ilave ücret alabileceğini açıklaması üzerine Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi?nden bir açıklama geldi.Hayri Sivrikaya Hastanesi ilave ücret oranlarının aynı kalacağını açıkladı.

 

Yaklaşık 7 yıldır Düzcelilere sağlık alanında kaliteli hizmet sunmayı hedefleyen Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından özel hastanelerde sağlık hizmeti bedelinin iki katı oranında ilave ücret alabileceğini açıklaması üzerine vatandaşın doğru bilgilenmesi için bir açıklamada bulundu.

 

%90 iken %200 oranına çıkartılan ilave ücretin vatandaşta yanlış bir algı oluşturmasının önüne geçmek amacıyla Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi Başhekim Yardımcısı Yeliz Yıldırım ve İletişim Pazarlama Müdürü İrfan Doğan konuya açıklık getirdi.

 

İrfan Doğan İlave ücretin kurumca bedeli karşılanan sağlık hizmeti bedellerinden yine kurumca belirlenecek oranı aşmamak kaydıyla alınabilecek ücret olduğunu belirterek bu ücretin Hayri Sivrikaya Hastanesi?nde yeni tebliğe göre iki katına çıkartılmış olsa da sabit kalacağını açıkladı.

 

Doğan:?? Dahiliye muayenesine SGK tarafından 27 TL ödenmekte olup, eski orana göre 24 TL ilave ücret alınır iken bu oran yeni uygulamada 54 TL ye çıkarılmıştır. Buna yine SGK tarafından alınan 12 TL muayene katılım payı eklendiğinde dahiliye muayenesi 66 TL ye çıkmıştır ancak bölgemizdeki tüm vatandaşlarımız bu ücreti ödeyemeyeceği için  kurumumuzda böyle bir muayene fiyat uygulaması olmayacaktır.??dedi.

 Doğan hastane bünyesinde yalnızca ileri tahlil ve tetkikler ile birlikte,sezeryan ve doğum ücretlerinde bazı fiyat değişiklikleri olduğunu ifade etti.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.