HEM TEŞEKKÜR ETTİ HEM ÖZÜR DİLEDİ

HEM TEŞEKKÜR ETTİ HEM ÖZÜR DİLEDİ

Ak Parti?de belediye başkan aday adayları belli olurken, mevcut başkan İsmail Korkmaz yeni dönemde Kaynaşlı Belediye Başkanlığı için aday adayı olmayacağını açıkladı. Korkmaz halka teşekkür etti, yapılmayanlardan ötürü özür diledi.

 

29 Mart 2009 seçimlerinde Kaynaşlı Belediye Başkanlığına seçilen İsmail Korkmaz, 5 yıllık görev süresinin sonunda belediye başkanlığını bırakıyor.

Yazılı bir açıklama yapan Korkmaz,Kaynaşlı?da iki dönem Belediye Başkanlığı yaptığını ve artık yeterli olduğu düşündüğünü ifade etti. Ak parti ve Kaynaşlı halkına teşekkür eden Korkmaz, iki dönemde de gece gündüz çalışarak Kaynaşlı halkına layık olmaya çabaladığını sözlerine ekledi.

 

Başkanlık dönemindeki icraatlarını da anlatan Korkmaz, Kaynaşlı?da giderleri azaltıp gelirleri artıran bir politika yürüttüklerini, verdikleri bütün sözleri tuttuklarını ifade ederken eleştirilere ise açık olduklarını söyledi. Kaynaşlı için yapılacak daha çok iş olduğunu kaydeden Korkmaz, dönemde daha güzel işler yapılacağına inandığını söyledi. Yaptığı özeleştiride ise yapılan kusurlar ve eksikliklerden dolayı ise özür diledi.

 

İsmail Korkmaz son olarak gelecek planlaması ile ilgili olarak da, 30 mart?tan sonra Ak Parti çatısı altında siyasi hayatını sürdüreceğini bildirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.