BEYKÖY'Ü GELİŞTİRMEYE TALİP

BEYKÖY'Ü GELİŞTİRMEYE TALİP

Ak Parti Beyköy Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Çam, Beyköy için değişim ve gelişim vaad ederek,milli ve manevi değerlerin korunacağını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Beyköy Belediye Başkanlığı için AK parti?den aday adaylığını açıklayan Hasan Çam, halka hizmet hakka hizmet anlayışı ile Beyköy?e gelişim vaad ettiklerini belirtti.

 

Çam;  '' Ben Ak Parti Beyköy Belediye Başkan Aday Adayı olarak Beyköy de millet kazanacak diyorum. Tüm aday adaylarımıza en içten duygularla başarılar diliyorum. Siyaseti asla bir yarış olarak algılamadığımızın bilinmesini istiyorum. Bizim için tek gerçek millete hizmettir, halka ve hakka hizmettir, insanı yaşat ki devlet yaşasın diyorum. Milli ve Manevi değerleri koruyarak, temel hassasiyetlerden vazgeçmeden, değişim ve gelişim diyorum. Ben Beyköy halkına geleneksel değişimi vaad ediyorum? dedi.  

 

Genel olarak siyasette ve özel olarak da seçimle gelinen noktalarda insanların kendilerini bir bayrak yarışcısı olarak görmeleri gerektiğini vurgulayan Çam, bu yolda yalnız olmadığını da kaydetti.

 

Çam, ?Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimleri nedeniyle Düzce Defterdarlığı Takdir Komisyonu Başkanlığında Gelir Uzmanı olarak görev yapmakta iken Ak Parti Beyköy Belediye Başkanlığına aday adayı olmak için 31.10.2013 tarihi itibari ile görevimden ayrılarak Ak Parti Beyköy Belediye Başkanlığına aday adayı oldum. 

Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin vatanımıza, milletimize, partimize ve Beyköy'ümüze hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum.? Şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.