DÜ ÖĞRENCİLERİNDEN DUYARLI DAVRANIŞ

DÜ ÖĞRENCİLERİNDEN DUYARLI DAVRANIŞ

Düzce Üniversitesi Tiyatro Topluluğu Öğrencileri ile Sosyal Hizmetler Bölümü Öğrencileri, Düzce?de eğitim gören engelli öğrenciler için başlattıkları yardım kampanyasında toplanan yardımları teslim etti.

 

Düzce Üniversitesi Tiyatro Topluluğu Öğrencileri ile Sosyal hizmetler Bölümü Öğrencileri  ?Sen de Paylaş? sloganı ile Kampüste açılan stantlarda toplanan yardım malzemelerini Yeşil Düzce Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi ve Düzce Özel Eğitim Merkezi Eğitim Merkezi okullarındaki ihtiyaç sahibi engelli öğrencilere ulaştırdılar.

 

Toplanan yardımlar Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Reşat Ekinci, Tiyatro Topluluğu Danışman Hocası Naciye Aksoy, Tiyatro Topluluğu Başkanı Emre İpekçi ile birlikte, belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere Yeşil Düzce Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Okul Müdürü Halit Özkalender?e teslim edildi.

 

Özkalender; Üniversite Öğrencilerinin böyle bir yardımda bulunmasından mutlu olduklarını söyleyerek, ? Öğrencilerin böyle bir proje içinde olmaları hepimizi mutlu etti. Yardımda destek veren bütün Düzce Üniversitesi Öğrencilerine ve personeline teşekkür ediyorum. İnşallah bu kampanya diğer hayırlı işlere de vesile olur? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.