DÜZCE İÇİN DEV PROJELER LAZIM

DÜZCE İÇİN DEV PROJELER LAZIM

AK Parti Düzce Belediye Başkan aday adayı Mustafa Keskin, artık Düzce?de gecikmiş projelerin değil yeni ve dev projelerin konuşulması gerektiğini söyleyerek, ? Zengin babanın fakir evladı olmayalım? dedi.

AK Parti?den Düzce Belediye Başkan aday adayı olan Mustafa Keskin televizyonumuzu ziyaret etti. Aday adaylığı ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulunan Keskin, gelecek kuşaklara daha iyi bir Düzce bırakabilme inancı içerisinde yola çıktığını belirtti.

Keskin, ? Aday adaylık süreci sizin de bildiğiniz üzere 1 kasımda sona erdi. Bu ay içerisinde parti içindeki temayülümüzle ve kamuoyu anketlerimizle genel merkez yoklamalarıyla önümüzdeki süreç devam edecek. Ben tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

Düzce için yeni bir heyecanın oluşması gerektiğine inancım tamdır. Bende bir Düzce insanı olarak gelecek kuşaklara daha iyi bir Düzce bırakabilme inancı içerisinde yola çıktık.? Dedi.

 

2009 seçimlerindeki aday adayı sayısının bu yerel seçimlerinde ikiye katlandığını, 9  aday adayı olduğunu söyleyen Keskin, halkın oylarına talip olduğunu belirtti.

 

? Hepsini Düzce belediyesinin bu ağır sorumluluğu altına girmeye cesaret etmelerinden dolayı tebrik ederim. Biz de sonuç ne olursa olsun hep birlikte Düzce sokaklarında başımız dik dolaşarak halkımızın oylarına talibiz.?

Düzce için gecikmiş projelerin değil yeni ve dev projelerin konuşulması gerektiğini vurgulayan Keskin, ? Zengin babanın fakir evladı olmayalım? dedi.

Keskin, ?Düzce?de 2004?ten bu yana Ak Belediyecilik devam ediyor. Biz birbirimizi reddeden partililer değil birbirimizin devamıyız. Proje aşamasında devam etmekte olan, gecikmiş olan projeler var biz bu projeleri daha çok halkımızın istekleri doğrultusunda onların da daha fazla katılımını sağlayarak gerçekleştirmek istiyoruz. İnsanlarımız artık sabah uyandığında bu yol açılmış, burası değişmiş gibi şeylerle karşılaşmayacak. Çünkü daha proje aşamasında halkımız planların içinde yer alacak. Bizim artık gecikmiş projeleri değil artık daha yeni ne gibi projeler yapabilirizi konuşmamız lazım. Düzce olarak dev projelere başlamamız lazım. Çünkü Ak parti güçlü bir iktidar ve biz zengin babanın fakir evlatları olmayalım istiyoruz. Teşkilatımızla, halkımızla, partimizle bir bütün içerisinde Düzce?ye çok güzel eserler bırakacağımıza inanıyoruz.? Şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.