2.DURAK KAYNAŞLI OLDU

2.DURAK KAYNAŞLI OLDU

Yerel seçim için adeta seferberlik ilan eden Ak parti , kapı kapı gezerek seçmeni ikna turlarına başladı. Yığılca?dan sonra Kaynaşlı?da da aday adayı tanıtım toplantısı düzenlendi.

 

AK Parti ilçe ve beldelerde aday adaylarını tanıtmak için harekete geçti. İlçe ve beldelerde seçimi almak için çalışmalara başlayan il yönetimi, seçmenin ayağına giderek aday adaylarını tanıtıyor. İlk olarak Yığılca?da düzenlenen aday adayı tanıtım toplantılarının ikincisi dün akşam Kaynaşlı?da düzenlendi.

Bir tesisite gerçekleşen aday tanıtım toplantısına vatandaşlar ve partililer yoğun ilgi gösterdi. 

Toplantıda Kaynaşlı'dan Belediye Başkanlığına aday adayı olan Adnan Ün, Alaattin Dilek, Aytekin Sakallıoğlu, Erol Bayraktar, Hüseyin Aydın ve Osman Usta önce kendilerini tanıttılar ardından Kaynaşlı için projelerini açıkladılar. Toplantıda tekrar aday olmayan Kaynaşlı Belediye Başkanı İsmail Korkmaz ise veda konuşması yaptı ve ilçe halkı ile helalleşti. 

 

Tüm aday adaylarının birbirinden değerli kişiler olduğunu belirten Ak Parti il başkanı Metin Kaşıkoğlu ise, ? adayımız kim olursa olsun birlik ve beraberlik içinde Kaynaşlı'yı en iyi şekilde yöneteceğinden en ufak bir şüphem yok? diye konuştu.

Toplantının sonunda aday adaylarından tek tek söz alındı ve aday kim olursa olsun seçimde Ak Parti için canla başla çalışacaklarının taahhüdü verildi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.