GÜMÜŞOVA'DA ADAYLAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI

GÜMÜŞOVA'DA ADAYLAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI

AK Parti Gümüşova Belediye başkanı Aday Adayları düzenlenen törenle halka tanıtıldı. Törene AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Gümüşova Belediye Düğün salonundaki toplantıda Gümüşovalılar yoğun ilgi gösterdi.

 

Toplantıda  8  aday adayına beşer dakikalık süre tanınarak kendilerini tanıtmaları istendi. Son olarak konuşan AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu Tüm aday adaylarına eşit mesafede olduklarını söyledi. Yapılacak olan anketler mülakatlar ve teşkilat desteğinin aday belirlemede önemli rol oynayacağını söyleyen Kaşıkoğlu'nun konuşmasından muhalefet partileri de nasibini aldı. Diğer partilerin aday adayı bulmakta zorlandıklarını yineleyen Kaşıkoğlu; "Ben mevcut belediye başkanı Ahmet Bostancıoğlu için çok fazla birşey söylemek istemiyorum, kendisi sevdiğim biri. Gümüşova Ahmet Bostancıoğlu ile mutluysa hep birlikte destek verelim ancak yapılanlar ortada. 2004-2009 AK Parti belediyeciliğinde yapılanlar ortada, 2009-2013 arasında Bostancıoğlu döneminde yapılanlar ortada. Dalçık bizim zamanımızda yapıldı. Malesef içinde bulundukları partinin bir vizyonu yok. Genel Başkanları Başbakanımıza ağza alınmayacak laflar ederken Sayın Bostancıoğlu gidip nasıl bizim bakanımızdan hizmet talep edebilir. Burada 2009 MHP seçimi almadı, AK Partililer seçimi MHP'ye kazandırdı. Aynı çelişkiye düşmemiz gerekiyor. Aday adaylığından sonra seçilemeyen adayların geri çekilmesi Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan'a yapılmış bir yanlıştır, bunu yapmaya kimsenin hakkı yok bu yüzden kenetlenmeliyiz" dedi.

 

Konuşmasının ardından Aday Adaylarını sahneye çıkaran Kaşıkoğlu aday gösterilmemeleri halinde, seçilen adaya destek vermeleri için halkın önünde tek tek yemin ettirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.