Düzce Belediyesi'nden Sünnet Şöleni

 Düzce Belediyesi'nden Sünnet Şöleni

Düzce Belediyesi Dış İlişkiler Müdürlüğü ve Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi işbirliği ile düzenlenen organizasyonla, 58 çocuk sünnet ettirildi. Geçtiğimiz haftalarda sünnetleri yapılan çocuklar için şölen düzenlendi. Şölen öncesinde çizgi roman kahramanların yer aldığı şişme oyuncaklar eşliğinde Düzce Belediyesi önünden Film Platosuna kadar sünnet konvoyu gerçekleştirildi. Konvoya sünnet olan çocukların aileleri ve yakınları da katıldı.
Film Platosunda düzenlenen Şölene Düzce Valisi Vasip Şahin, AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, davetliler ve sünnet olan çocuklar ile aileleri katıldı.
Şölende bir konuşma yapan Başkan Bayram, "Düzce Belediyesi Sünnet Şölenine hepiniz hoş geldiniz. Çocuklarımız büyüyor bunun içinde erkekliğe ilk adımı attılar. Bu mutlu günlerinde onları yalnız bırakmayanlara teşekkür ediyorum. Çocuklarımız ilk önce ailelerine, topluma, ülkesine faydalı evlatlar olarak yetişmesi çok önemli" dedi.
Başkan Bayram ayrıca Düzce'nin her alanda geliştiğini ve güzelleştiğini belirterek "Bu değişim ve güzelleşmeye eklenen sosyal etkinliklerde renk katıyor. Sosyal etkinlikler sayesinde de halkımız ile bir araya geliyoruz" diye konuştu.
Konuşmanın ardından Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Valisi Vasip Şahin sünnet olan çocuklara çeşitli hediyeler verdiler. Sünnet şöleni yapılan etkinliklerle son buldu.
İha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.