YİNE SON SIRALARDAYIZ

YİNE SON SIRALARDAYIZ

Düzce mesleki eğitimde de sınıfta kaldı. Mesleki ve teknik eğitimde 2012-2013 eğitim öğretim yılı illerin tüm derslerdeki yıl sonu ortalaması sıralamasında Düzce  77. Oldu.

 

Eğitimde bir türlü istediği başarıyı yakalayamayan Düzce mesleki eğitimde de başarısız oldu. Orta öğretimde SBS ve YGS?de iller bazında başarı oranı düşük olan Düzce Türkiye sıralamasında hep alt sıralarda yer alırken, mesleki eğitimde de sonuç değişmedi. Düzce 2012-2013 eğitim öğretim yılı illerin tüm derslerdeki yıl sonu ortalaması sıralamasında  77. Oldu.

 Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün Mesleki ve teknik ortaöğretim okul ve kurum öğrencilerin 2012-2013 eğitim öğretim yılı başarı durumu incelemesine göre Düzce, 61,93  yıl sonu ortalaması ile Türkiye genelinde  77. Sırada yer aldı. Her alanda bizde bir adım önde olan Bolu ise bu sıralamada 15. sıraya yerleşti.

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ömer Açıkgöz imzası ile milli eğitim müdürlerine gönderilen genelgede, genel müdürlük tarafından da sürekli takip edilen, mesleki ve teknik orta öğretim okul ve kurumlardaki öğrencilerin 2012-2013 eğitim öğretim yılı başarı durumlarının incelendiğine yer verilerek, okuldaki başarıların artırılması için gerekli önlemlerin alınması istendi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.