EN AZINDAN BİRİ BİTTİ

EN AZINDAN BİRİ BİTTİ

Yılan hikayesine dönen köprüler nihayet şekillenmeye başladı.Düzce merkeze ulaşımı kolaylaştıracak Mamure Köprüsü araç trafiğine açıldı.

 

1965 yılında Düzce?yi vuran selde 1945 yılı yapımı Mamure Köprüsü sular altında kalmıştı.Daha sonra vatandaş kendi çabalarıyla yaya köprüsü inşaat etti ancak bu da çözüm olmadı.Vatandaş tarafından yapılan 3 adet yaya köprüsü de sular altında kaldı.

 

Belediyenin çalışmaları sonucunda vatandaşlar hem araçların hem de yayaların kullanabileceği bir köprüye geçte olsa kavuştu.

 

Mamure Köprüsü geçici olarak yaya trafiğine açıldı,asfaltlanmayı bekliyor.

 

Köy ve ilçelerin Düzce merkeze ulaşımını son derece kolaylaştıracak olan Mamure Köprüsü sayesinde vatandaşlar, merkeze giderken D-100 Karayolunu kullanmak zorunda kalmayacak.Böylece bir nebzede olsa karayolundaki kaza riskinden de korunmuş olacaklar.

 

Köy sakinleri  yıllar sonra kavuştukları köprülerinden son derece memnun ve Mamure Köprüsü?nü Boğaz Köprüsü olarak değerlendiriyorlar.

 

??Adeta Asya ile Avrupa?yı bağlayan bir Boğaz Köprüsü oldu bizim için.Düzce merkeze ulaşımımız çok kolaylaşacak.Bu köprü Gölyaka?ya kadar ulaşımı kolaylaştıracak nitelikte.Böylece merkeze giderken D-100?ü kullanmamıza da gerek kalmayacak.Kazalardan da korunmuş oluruz.??

 

Köprünün üzerinden geçen bisikletliler, yıllar sonra köprüye kavuşmanın memnuniyetini kameramıza el sallayarak gösterdiler.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.