BUZ GİBİ SINIFLARDA DERS Mİ OLUR?

BUZ GİBİ SINIFLARDA DERS Mİ OLUR?

Gümüşova İMKB Lisesinde kaloriferler yanmıyor, yetkililer bugün yarın yanacak diyor, Milli Eğitim Müdürlüğü ise bihaber. Soğuk nedeniyle hasta olan öğrenciler biran önce kaloriferlerinin yanmasını istiyor.

 

Kış soğuklarının kendisini hissettirmeye başladığı Düzce?de, Kasım ayının ortalarına geldiğimiz şu günlerde bazı okullarda hala ısınma sorunu yaşanıyor. Okulların açılmasının üzerinden 2 ay geçmesine rağmen zamanın da yapılmayan kalorifer tesisatı yüzünden mağdur olan bir okulda Gümüşova İMKB Lisesi. 2013-2014 eğitim öğretim dönemi başında yeni binasına geçen lisede iddiaya göre kalorifer tesisatı yanlış yapılmış. Okul açıldığından buyana tesisatın düzeltileceği ve kaloriferlerin yanacağı söyleniyor ancak, özel idareden geç ödenek çıkarılması nedeniyle düzeltmenin yapılamadığı bu yüzden gecikme yaşandığı iddia ediliyor. Kaloriferleri yanmayan  okulda her sabah buz gibi sınıflara giren öğrenci ve öğretmenlerin bu durumda nasıl ders işleyeceği merak edilirken, bilgi almaya çalıştığımız milli eğitim müdürlüğü ise konudan bihaber. Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri pazartesi günü için kaloriferlerin yanacağını söyledi ancak dün yine öğrenciler buz gibi sınıflarda ders yapmak zorunda kaldı.

Öğrenci velileri yetkilileri duyarlı olmaya çağırırken,

Soğuk nedeniyle hastalık tehdidi altında olan öğrenciler ,"Buz gibi sınıflarda, ders görüyoruz. Üşüyoruz, bizi duyan yok mu" diyerek seslerini duyurmaya çalışıyorlar.

Öğrenci velileri de yetkilileri duyarlı olmaya çağırırken, ?Nerdeyse kar yağmak üzere. Hava buzgibi. Okullarda kalorifer yanmıyor. Yetkililer, bugün-yarın diyor ay doldu. Okuldaki tadilatın giderilmesi haftalar aylar alacak. Çocuklarımız hastalanacak. Bunun hesabını kim verecek.? Dediler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.