ADLİYEDE TOPLU KAN BAĞIŞI

ADLİYEDE TOPLU KAN BAĞIŞI

Düzce Adliyesi?nde görevli hakim, savcı ve avukatlar ile vatandaşlar adliye bahçesinde kurulan kan bağışı otobüsünde kan verdiler. Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, kanın her an ihtiyaç olduğunu vurguladı.

 

 

Son dönemde artan kan ihtiyacına Düzce Adliyesi personellerinde de destek geldi. Düzce Adliyesi?nde görevli hakim, Cumhuriyet Savcısı, adalet personelleri, avukatlar ve vatandaşlar adliye bahçesinde kurulan alanda kan bağışı yaptılar.

 Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz yaptığı açıklamada kanın her an ihtiyaç olduğuna dikkat çekerek, toplumsal duyarlılığı artırmak adına böyle bir faaliyette bulunduklarını söyledi.

Solmaz,?Özellikle son dönemde kan verme ile ilgili olarak kan ihtiyacının fazlalaştığı noktasında da basında yer alan haberler bizi tetikledi. Arkadaşlarımızla kan vermeyi konuştuğumuzda istekli olduklarını gördük. Bugün itibarı ile görüştüğümüzde bugünü ayarladık. Bugün duruşma günü değil. Öncelikle biz kendi hassasiyetimizi göstermek adına Cuma günü duruşmaların az olduğu bir gün kan vermek istedik. Hakimlerimiz, Cumhuriyet Savcılarımız, adalet personelimiz ve komşu esnaflarımız ile duruşma için adliyeye gelenler var. Onlar gördüğünde geliyorlar. Burada toplumsal duyarlılığı arttırmak adına ihtiyacı olanlara destek olmak adına arkadaşlarımızla yaptığımız güzel bir uygulama oldu? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.