“OKULLAR ORTALAMASINDA ÜÇÜNCÜ SIRAYA YÜKSELDİK”

“OKULLAR ORTALAMASINDA ÜÇÜNCÜ SIRAYA YÜKSELDİK”

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, toplantı hakkında bilgiler verdi. Sezer "Her ay düzenli olarak yaptığımız liselerde deneme sınavlarının sonuçları ile ilgili bir toplantı yapıyoruz. Bu dönem itibariyle ikincisini yaptık" dedi.
Vali Vasip Şahin, Liselerde deneme sınavlarının üçüncüsünün yapıldığını işaret ederek "Yine bir deneme sınavların değerlendirmesini yapacağız. 3. deneme sınavını yaptık. Bir önceki sınavlarla değerlendirmesini yapacağız. Çocuklarımız yarıyıla bu değerlendirmeler ışığında eksikleri nelerdir takviye edilmesi gereken ne gibi konular var bunları tespit etmiş olacağız. İkinci yarıyıla bu arada telafi ederek başlayacağız. Amacımız bizim öğrencilerimizin daha iyi sıralara taşımak kendilerine güven kazandırmak bu noktada da ümitliyiz. Bu ümidimizi destekleyen sınav sonuçları var" diye konuştu.
Vali Şahin "Geçtiğimiz günlerde Oyak şirketi tarafından matematik yarışması yapıldı. Bu yarışmaya 482 okul katıldı. Son yarışmada geçen yıla rağmen bu yıl çok iyi bir duruma geldik. Okullar ortalamasında üçüncü sıradayız. Geçen yıl bu iller sıralamasında 9. sıradaydık. İller sıralaması bizim için önemli. Eğitimde belli bir seviyeyi yakalamaya girdik. Eğitimci arkadaşlarımıza gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Daha başarılı daha yüz güldüren bir ikinci yıl diliyorum" şeklinde konuştu.
Konuşmanın ardından değerlendirmenin yapıldığı toplantı basına kapalı olarak devam etti.

İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.