VALİLİKTE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

VALİLİKTE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Bakanlar Kurulu kararı ile Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi ilan edilen  Kardüz Yaylası planlama toplantısı bugün valilikte yapıldı.

Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi ilan edilen ve kış turizmine açılması planlanan  Kardüz Yaylası ile ilgili olarak planlama toplantısı bugün yapıldı.Vali Ali İhsan Su Başkanlığında, Valilik Makam Toplantı Salonunda yapılan Kardüz Yaylası Değerlendirme Toplantısına, Vali Yardımcısı Hasan Bağcı, Gölyaka Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Temsilcisi Peyzaj Mimar Ulaş Karagülle, İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak ve Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin Çalışkan katıldı.

Vali Ali İhsan Su basına yaptığı açıklamada, ilgili kişilerle değerlendirme toplantısı yaptıklarını belirtti.

Vali Su, ?Malumunuz bundan bir müddet önce Kardüz Yaylamız Bakanlar Kurulu kararınca turizm gelişimi koruma alanı olarak ilan edildi. Biz de Valilik olarak konuyla ilgili bir çalışma başlattık. Turizm Bakanlığımızla ortak bir çalışma içerisinde Kardüz Yaylasının planlamasını yapacağız. Bununla ilgili de arkadaşlarımızla zaman zaman konuyu değerlendirme toplantıları yapıyoruz. Bu gün de yine o anlamda Kardüz Yaylasıyla ilgili arkadaşlarımızla bir değerlendirme toplantısı yapmaktayız.? İfadelerinde bulundu.

Toplantının kalan bölümü basına kapalı olarak gerçekleştirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.