KAR YAĞDI,TEDBİRLER MASAYA YATIRILDI

KAR YAĞDI,TEDBİRLER MASAYA YATIRILDI

Düzcelilerin olumsuz hava şartlarından en az şekilde etkilenmesi amacıyla başlatılan Kış Tedbirleri Toplantısı gerçekleştirildi.Yağan kar ile birlikte alınacak önlemler masaya yatırıldı.

Kış yüzünü gösterince ortaya çıkan olumsuz hava koşullarının Düzceliyi en az şekilde etkilemesi için tedbirler masaya yatırıldı. Düzcelilerin olumsuz hava şartlarından en az şekilde etkilenmesi amacıyla başlatılan Kış Tedbirleri Toplantısı Valilik Binası?nda bulunan Milli Eğitim Konferans Salonu?nda ilgili kurum yetkililerinin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıya Garnizon Komutanı Kd. Albay Ramazan Akça, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, Kaymakamlar. Belediye Başkanları ve ilgili kurum yetkilileri katıldı.
Vali Ali İhsan Su, bu toplantıda Kış Tedbirlerinin gözden geçirileceğini belirterek, tüm vatandaşların trafik kurallarına uymalarını, zincir ve kar lastiği takmalarını, yine tüm vatandaşlarımızın yaşlı, hamile ve engelli vatandaşlarımıza yardımcı olmalarına vurgu yaptı.
Vali Ali İhsan Su yapmış olduğu konuşmasında; ? İlimizde kış şartları yüzünü göstermeye başladı. Biz kış tedbirleri olarak geçen ay da toplantı yaptık. İlimizde, D100 ve TEM Otoyolunda alınacak kış tedbirlerini görüştük. Bugün de tekrar aldığımız bu tedbirleri gözden geçireceğiz. Gerekiyorsa ilave tedbirleri değerlendireceğiz. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımıza bu kış sezonunda kaza yapmadan, bu sezonu geçirmelerini diliyorum. Tüm vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymaları, kar yağışında zincir kar lastiği takmalarını, emniyet ? trafik görevlilerinin ikazlarına, uyarılarına dikkat etmeleri gerektiğini belirtmek istiyorum. Hava şartlarının olumsuz olduğu durumlarda; imkân dâhilinde yaşlı, hamile, engelli vatandaşlarımızın trafiğe çıkmamalarını, yaşlı, hamile, engelli vatandaşlarımıza tüm vatandaşlarımızın yardımcı olması gerektiğini ifade etmek istiyorum.? İfadelerinde bulundu.
 

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda, çetin geçen kış şartlarında alınacak önlemlere ilişkin bazı kararlar alındı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.