AKÇAKOCASPOR İSTEDİĞİ YERDE DEĞİL

AKÇAKOCASPOR İSTEDİĞİ YERDE DEĞİL

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup?ta mücadele eden 10.sırada 15 puanlı Akçakocaspor, bu hafta İstanbul deplasmanında grubun güçlü ekibi 4.sıradaki 21 puanlı İstanbul temsilcisi Sultanbeylibelediyespor karşısına çıktı.Müsabaka Sultanbeyli 75.yıl sahasında saat 14.00 te başladı. Son haftalarda başarısız sonuçlar elde eden Akçakocaspor, yenilgi listesine bir yenisini daha ekledi.

 

Sıkıntılı günler geçiren Akçakocaspor, 2013-2014 futbol sezonunun son deplasman maçında mutlak puan bekliyordu. Bİr puanın bile altın değerinde olduğu şu günlerde Akçakocaspor, yine hayal kırıklığı yaşadı. Akçakocaspor ilk yarıyı 4-0'lık Sultanbeyli Belediyespor mağlubiyeti ile kapattı. Bölgesel Amatör Ligi 9. gruptaki temsilcimiz Akçakocaspor grubun güçlü takımı  Sultanbeyli Belediyespor karsısında 45 dakika dayanabildi. İkinci yarıda 60. dakikadan sonra gelen goller ile Akçakocaspor sahadan 4-0 gibi bir fark ile ayrıldı. Bu son maçlarla ilk yarı maçları sona erdi.Ligde ikinci devre 19-01-2014 tarihinde başlayacaktır.

İlk yarıda iyi futbol oynayan Sultanbeyli Belediyespor hücum üstünlüğü elinde olmasına rağmen gol bulamayınca ilk yarı golsüz beraberlik ile bitti.

İkinci yarıda oyuna iyi başlayan taraf olan Sultanbeyli Belediyespor'dan Eray, 55. Dak. attığı gol ile, Akçakocaspor kaşısında takımını 1-0 öne geçirdi.  Sultanbeyli Belediyespor 80. Dak.Yasin'den, 57. ve 86. dakikalarda Bülent Çakmak'ın attığı gollerle, Akçakocaspor'u 4-0 mağlup etmiş oldu. Akçakocaspor ilk yarıyı 10. sırada ve 15 puanla bitirirken, Sultanbeyli Belediyespor 3.sırada ve 24 puan ile devreyi kapattı. Akçakocaspor ikinci yarının ilk maçını İstanbul’da Kuştepespor ile karşılaşırken, Sultanbeyli Belediyespor,  Mudurnuspor ile sahasında karşılaşacaktır

 

Haber : Emrah Tuzcu


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.