DÜZCE TSO MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

DÜZCE TSO MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Taşlı, 2013?ün son meclis toplantısını gerçekleştirdiklerini ve toplantının Düzce TSO için hayırlar getirmesini diledi. Taşlı, meclis üyelerine gündem maddelerini aktardıktan sonra sözü oda faaliyetleri için Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır?a verdi.
Fahri Çakır, oda faaliyetlerinin aralıksız olarak devam ettiğini belirterek, üyelerin menfaatine olan, Düzce gelişimine katkı sağlayacak, kalkınmada faydası olacak çalışmalar yapmaya çalıştıklarını ifade etti. Kasım-Aralık ayları arasında gerçekleştirilen faaliyetleri konu başlıkları şeklinde üyelere aktaran Çakır, 2014 yılında çalışmalara tüm hızıyla devam edeceklerini ifade etti.
Yapılan konuşmaların ardından 2013 Kasım Ayı mizanı onaylandı. Mizan oylamasının ardından ise 2014 yılı tahmini bütçesi ve oda aidat ile belge ücretleri artışları gündeme alındı. Yönetim Kurulu?nun teklifi üzerinde yapılan konuşmaların ardından aidat ücretlerinde yüzde 10 artış yapılmasına karar verildi. 2014 yılı tahmini bütçesi de oy birliğiyle kabul edildi.
Meclis Başkanı Ertan Taşlı, son olarak gündem dışı maddeleri konuşmak üzere üyelere söz verdi. Yapılan konuşmaların ardından katılım gösteren tüm üyelere teşekkür eden Taşlı, meclis oturumuna son verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.