KURAL İHLALİ YAPINCA?

KURAL İHLALİ YAPINCA?

Kural ihlali yapan bisiklet ve motosikletliler kazaya davetiye çıkartıyor.Düzce?de, 2013 yılında kent merkezinde meydana gelen ölümlü beş trafik kazasının 4?üne bisiklet ve motosikletler karıştı.

 

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü verilerine göre, 2013 yılında Düzce merkezinde 5 ölümlü trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda ölen 4 kişinin bisiklet ve motosiklet sürücüsü olduğu belirtildi.

 Düzce?de, coğrafi yapının uygun olması nedeni ile motosiklet ve bisiklet kullanımının sık olmasının yanında sürücülerin kurallara uymaması ve daha birçok etken özellikle motosiklet ve bisikletlerin karıştığı kazalara yol açıyor.

 Düzce İl Emniyet Müdürlüğü verilerine göre, 2013 yılında kent merkezinde 5 ölümlü kaza meydana geldi. Bunlardan 4?ü bisiklet ve motosiklet sürücülerinin karıştığı kazalardan oluştu. 4 kişi kazalarda hayatını kaybederken, kurallara uymamanın sonucu ağır oldu.

 Yapılan tüm uyarılara rağmen Düzce?de motosiklet sürücüleri kask takmayarak kural ihlali yapıyor. Polis ekiplerinin yaptığı denetimlere rağmen kurallara uymayan sürücüler ölümle burun buruna kalıyor. Diğer yandan bisiklet sürücülerinin kask takma zorunluluğu olmaması ve buna rağmen ters yönde gitmeleri de kazaların oluşmasında büyük etken oluyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.