DÜZCE BELEDİYESİ TOPLU SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI

DÜZCE BELEDİYESİ TOPLU SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI

 Belediyede 168 işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesinin uzlaşma ve anlaşma ile sonuçlanacağını belirten Belediye Başkanı İsmail Bayram, ?Ülkenin ve belediyenin şartları bellidir. Taraflar sözleşmeden beklentilerini ortaya koyacaklardır. Bunlar da değerlendirilecektir? dedi.

 
Düzce Belediyesi?nde yeni döneme ilişkin toplu iş sözleşme görüşmeleri taraflar kısa adı Yerelsen olan yerel yönetimler kamu işverenleri sendikaları temsilcileri, Belediye İş Sendikası Temsilcilerinin katıldığı oturumla başladı. Toplantının açılış konuşmalarında söz alan Yerelsen Temsilcisi Mümtaz Uzun, yeni dönem toplu iş sözleşme görüşmelerinin olumlu sonuçlanacağına inandığını belirterek ?60 günlük bir oturum sürecimiz duruyor. Konuya ilişkin sözleşme maddeleri ele alındı? dedi. Belediye İş Sendikası Toplu Sözleşme Genel Sekreteri Erdoğan Kefeli de konuşmasında sözleşmenin her iki taraf içinde olumlu sonuçlanacağını belirterek ? Ben her şeyden önce Belediye Başkanımıza 5 yıllık süre içinde yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. Başkanımız sayın İsmail Bayram emeğe ve emekçiye değer veren bir başkandır? dedi.


Son alarak konuşan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da şu görüşlere yer verdi ?Toplu sözleşme sürecinin ilk günündeyiz. Bu süreç uzlaşma ve anlaşma sürecidir. Bu süreç içinde taraflar sözleşmeden beklentilerini maddeler halinde ortaya koyacaklardır. Ben bugüne kadar sahada hizmet veren tüm işçilerimize teşekkür ediyor, yine aynı ilkelerle yeni dönemde de Düzce?ye hizmet etmesini bekliyorum. Sözleşme herkes için hayırlı olsun.?


Toplu iş sözleşme görüşmelerinde Belediye Başkan Yardımcıları Vahap Demirel ve İsmail Tanyel ile işyeri temsilcileri de hazır bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.