18 OKULA ÖDÜL

18 OKULA ÖDÜL

Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan protokolle beslenme dostu okul, beyaz bayrak ve griden gökkuşağına isimli projelerde dereceye giren okullara belgeleri ve ödülleri verildi.

 

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü?ne bağlı okullar Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı?nın ortaklaşa düzenlediği beslenme dostu okul, beyaz bayrak ve griden gökkuşağına isimli projelerde dereceye giren okullara ödülleri verildi. Düzenlenen törene Vali Ali İhsan Su, Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Rıfat Poyraz, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Vali Ali İhsan Su yaptığı konuşmada projelerin önemine değinerek, diğer okulların da ödül almasını istedi.

 Vali Su, ?Temiz ve rengarenk okullarımız ile birlikte obezitenin en alt seviyeye indiği okullarımıza ödüllerini ve plaketlerini vereceğiz. Çok sayıda okulumuz başvurmasına rağmen 3 dalda 18 okulumuz ödül almaya hak kazandı. Diğer okullarımızın da devam eden sürece başvuru yapmalarını ve ödüllerini almalarını istiyoruz? dedi.

Konuşmanın sonunda 8 okulun başvurduğu ve 2 okulun ödül almaya hak kazandığı Griden Gökkuşağına yarışma projesinde TOKİ Mehmet Akif Eğitim Kurumları ve Saçmalıpınar Ortaokulu, 24 okulun başvurduğu ve 10 okulun ödül almaya hak kazandığı beslenme dostu okul projesinde Abdüssamet Dik Anaokulu, Cumayeri Anaokulu, Seher Fedai Karabıyık Anaokulu, Akçakoca Anaokulu, Anadolu Öğretmen Lisesi, İstiklal Anaokulu, Mevlüde Çıtlak Anaokulu, Yunus Emre Anaokulu, Beyköy İlkokulu ve Namık Kemal İlkokulu?na, 32 okulun başvurduğu ve 6 okulun ödül almaya hak kazandığı Beyaz Bayrak projesinde Beyköy İlkokulu, MEvlüde Çıtlak Anaokulu, Özel Saray Leman Seven Anaokulu, Hamiyet Sevil İlk ve ortaokulu, Dikmeli İlk ve ortaokulu ile Şerefiye İlk ve Ortaokulu?na ödülleri Vali Ali İhsan Su tarafından verildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.