GENÇ MÜSİAD VEREP?LE DEVAM EDİYOR

GENÇ MÜSİAD VEREP?LE DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz yıl MÜSİAD Gençlik Kurulu Genel Merkezi tarafından üst üste derece alan Düzce genç MÜSİAD şubesi 3. Genişletilmiş İstişare toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda yeni yönetim de tanıtıldı.

Genç MÜSİAD Düzce Şubesi 3. Genişletilmiş İstişare Toplantısını gerçekleştirdi. Programa Genç MÜSİAD Genel Merkez Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı İsmail Bayram, MÜSİAD ve Genç MÜSİAD Düzce Şubesi üyeleri katıldı. Geniş katılım ile MÜSİAD Dernek binasında gerçekleştirilen program kuranı kerim tilaveti ile başladı. Genç MÜSİAD Düzce Şubesinin 2013 yılında yaptığı çalışmalar sinevizyon şeklinde katılımcılara gösterildi.

Düzce Genç MÜSİAD Şube Başkanı Serkan Verep yaptığı konuşmada, 2 dönemdir başarılı çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.

 

? Düzce?de başarılı çalışmalarımız oluyor. 2 dönemde bir çok başarıya imza attık. Bizimle birlikte olan tüm yönetim kurulu arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum?

Genç MÜSİAD Gençlik Kurulu Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Fettahoğlu da, genç üyeleri överek, ? Düzce genç MÜSİAD şubesi başarılı çalışmaları ile bizleri gerçekten mutlu ediyor. İlerleyen zamanlarda da başarılı çalışmalar yapacaklarına kuşkumuz yok? dedi.

MÜSİAD Düzce Şubesi Başkanı İsmail Çakmak ise, gençlere her zaman destek olacaklarını söyledi.

Toplantıya katılan Belediye Başkanı İsmail Bayram da yaptığı konuşmada başkanlığı sonrasında da genç MÜSİADlılara destek olacağını ifade etti.

? Ben zaten MÜSİAD üyesi idim. Belediye Başkanlığım döneminde benimle ne zaman bir araya gelmek istedilerse her zaman bir araya geldiğim Genç MÜSİADlı kardeşlerimize başkanlığım sonrasında her zaman destek olacağım?

 

Konuşmaların ardından 2013 döneminde görev alan yönetim kuruluna Başkan Serkan Verep tarafından plaket takdim edildi. Programın sonunda ise 2014 yılında görev alacak yeni yönetim kurulu belirlendi. Bu kapsamda Dernek Başkanlığına 3. Kez Serkan Verep getirildi.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.