SON DÖNEMİN EN GÖZDE KARNE HEDİYELERİ

SON DÖNEMİN EN GÖZDE KARNE HEDİYELERİ

Karneler alındı ve 2013-2014 eğitim öğretim yılında 1.döneminin sonuna gelindi.Devir değiştikçe,çocuklar da değişti,çocuklar büyüdükçe istekleri de büyüdü.Eskilerin en gözde karne hediyesi bisikletin yerini de akıllı telefonlar,ipadler aldı.

 

Bugün alınan karnelerle,2013-2014 eğitim öğretim yılının 1.dönemi sona erdi.Karne heyecanı,tatil heyecanı derken her defasında olduğu gibi çocukları bir de karne hediyesi heyecanı sardı.Karnesi ?pek iyi? olan öğrenciler bu başarıyı fırsat bilerek ailelerine isteklerini sıraladı.Yoğun bir tempodan çıkan öğrenciler, yarı yıl tatilini fiyakalı bir hediyeyle taçlandırmaya niyetli.Peki ya bu hediyeler ne?

Çıktığımız Düzce sokaklarında ?karne hediyesi olarak ne istiyorsunuz??diye sorduğumuz acı bir gerçekle karşı karşıya geldik.Gördük ki teknoloji yeni nesli ele geçirmiş,eskilerin en gözde karne hediyesi bisiklet mazi olmuş,yerini akıllı telefona,diz üstü bilgisayara bırakmış.

Karne heyecanının sardığı öğrencilerden bir kısmı henüz ne hediye isteyeceklerini düşünmezken,bazıları ?karne nasıl? sorusuna cevap vermekten kaçtı.


Karnesine güvenen öğrenciler ise karne hediyelerini çoktan düşünmüş.Genç kızların derdi güzellik olunca istedikleri hediye de kıyafet olmuş.Minicik elleriyle kalem tutan ilkokul öğrencileri de film karakterlerini kendileriyle bütünleştirmek istiyor olacak ki ailelerinden istedikleri hediye örümcek adam kostümü olmuş.Ve öğrencilerin büyük bir kesiminin arzu ettiği hediye ise aynı.Akıllı telefon,diz üstü bilgisayar,ipad vs.

Çocukları sarıp sarmalayan teknolojiyle ihtiyaçlar değişirken, arzular da değişir oldu.Bir zamanların vazgeçilmez hediyesi ve tatillerde boş zamanı değerlendirmenin en güzel yolu bisiklet rafa kaldırılırken,artık çocuklar bisikleti de akıllı telefonlarındaki,bilgisayarlarındaki oyunlarda kullanmayı tercih eder hale geldi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.