AK PARTİ SALDIRIYI KINADI

AK PARTİ SALDIRIYI KINADI

Yapılan yazılı açıklamada ;

Kısa bir süre önce, Belediye ile hizmet sözleşmesi içinde bulunan bir şahsın, birtakım problemleri bahane ederek belinde taşıdığı silahı ile belediyeye girip Belediye Başkan Yardımcısını, ağzına mermi sürülmüş tabancayı başına dayamak sureti ile tehdit edip rehin alması olayına neresinden bakılırsa bakılsın ilimiz için utanç verici bir hadisedir.

 

Düzce dağ başı ve çeteler yuvası değildir. Eline silah alanın hak aradığını iddia ettiği bir yerde kimse huzur içinde yaşayamaz. Hangi nedenle olursa olsun kamu hizmetinin ifasında fedakarca çalışan kişi ve kuruma yapılan,hukuk dışı çirkin saldırıyı şiddetle ve esefle kınıyoruz.

 

Ayrıca bu tür eylemlerin karşılıksız kalmaması ve caydırıcılığın sağlanması bakımından hukuk içinde sorumlularının bir an evvel yargılanması ve cezalandırılması önemlidir.

 

Diğer yandan bu tür illegal eylemlere karşı tüm demokratik kişi ve kuruluşların ortaya koyacağı duruş ve tepki de son derece önemlidir. Bu meyanda,bu menfur saldırıya toplumun tüm kesimlerinden yükselecek sert tepkiler, bu ve benzeri olayların önüne geçmede en önemli unsur olacaktır.

 

Bu vesile ile demokrasi dışı, şiddete yönelen hak arama mücadelesinin kabul edilemez olduğunu,illegal oluşumlara bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada Ak Parti iktidarının da göz yumulmayacağını ifade ediyor ve belediye başkan yarımcısı İsmail Tanyel başta olmak üzere tüm belediye çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.İfadelerine yer verdi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.