DÜZCE KARATE ŞAMPİYONASINDA 2 MADALYA İLE DÖNDÜ

DÜZCE KARATE ŞAMPİYONASINDA 2 MADALYA İLE DÖNDÜ

Türkiye'nin en iyi karatecileri Uşak Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonasında belli oldu. Düzce'den de katılan sporcular kilolarında 2.'lik ve 3.'lük alarak büyük bir başarıya imza attı. 31 ilden 226'sı erkek, 80'i bayan toplam 306 sporcunun katıldığı Türkiye Büyükler Karate Şampiyonası'nda kata ve kumitede toplam 12 şampiyon belli oldu. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate ekibi ise 6 sporcu ile şampiyonaya katıldı.
Uşak Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonasına Düzce'den Kaynaşlı Belediye spor kulübü sporcuları Elif Ay ve Ece Deniz Köroğlu, Düzce Belediye Spor Kulübünden Hüseyin Çakır, Boğaziçi Karadeniz Spor Kulübünden Fatma Kılıç, Beyköy Belediye Spor Kulübünden Hilal Er, Albayrak Spor Kulübünden Emrah Yılmaz katıldı. Türkiye Büyükler ve Veteranlar şampiyonasında 61 kilo Kadınlarda Ece Deniz Köroğlu 3. olurken Erkekler 67 kiloda Hüseyin Çakır 2. olarak göğsümüzü kabartı.
Uşak'tan 2 önemli madalya ile gelen sporcuların kendilerini gururlandırdığını kaydeden Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, " Şampiyonaya gitmeden önce daha büyük başarıla beklediğimizi ifade etmiştim. Sporcularımız yüzümüzü yeniden güldürdü. Daha önceki başarılarının üzerine kattılar. Düzce'nin adını karatede duyuracağız. Buna olan inancım tam. Ayrıca Müdürlüğümüz antrenörlerinden Ece Deniz Köroğlu'nun aldığı madalya gösteriyor ki iyi seçim yaparak başarılı bir sporcuyu antrenör yapmışız. Mehmet Albayrak Antrenörümüzle birlikte daha büyük başarıları elde edeceğiz" ifadelerini kullandı.

İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.