25 YILLIĞINA TAHSİS EDİLDİ

25 YILLIĞINA TAHSİS EDİLDİ

Kalıcı konutlardaki işyerleri döndü dolaştı yine Üniversiteye kısmet oldu. Başka kurumlar istiyor diye üniversiteye verilmeyen işyerleri 25 yıl süre ile bedelsiz olarak üniversiteye tahsis edildi.

İl Genel Meclisi bugünkü toplantıda, Düzce Üniversitesi?nin kalıcı işyerleri talebini yeniden görüştü. Düzce?de bürokrat ve siyasileri  birbirine düşüren kalıcı işyerleri için İl Genel Meclisi  Ocak ayı toplantılarında geri dönüş yapmış, Üniversiteye verilmeyen ve günlerce tartışma konusu olan kalıcı işyerlerinin ,yeniden üniversiteye tahsisi  gündeme gelmişti.

Mülkiyeti ,Özel İdaresine ait olan ,Güzelbahçe Mahallesinde, A ve B bloklarda yer alan işyerlerini ,Düzce Üniversitesi  sosyal Bilimler Yüksek Okulu'nun, taşınması amacıyla, eğitim ve sosyal alan olarak kullanılmak üzere üniversite adına tahsis talebi görüşülmek üzere, Plan Bütçe Komisyonuna havale edilmişti. Talep bugünkü 4. birleşimde yine gündeme geldi. Komisyonun hazırladığı rapor uyarınca toplam 272 işyerinin, Düzce Üniversitesi  sosyal Bilimler Yüksek Okulu'nun, taşınması amacıyla, 25 yıl süreyle bedelsiz olarak üniversite adına tahsisi uygun görüldü.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.