Aşk engel tanımadı

Aşk engel tanımadı

Adana'ya Kilis'ten 70 yıl önce göç eden bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Nurettin Bilen (36) 9 aylıkken çocuk felci geçirdiği için belden aşağısı tutmadı. Bu nedenle Bilen tekerlekli sandalyeye mahkum olarak hayatını devam ettirmeye başladı. Bilen engelli olduğu için okula da gidemedi. Ancak 14 yıl önce Aliye (32) isimli bir genç kıza gönül verdi. Babası Mehmet Bilen'e Aylin?e aşık olduğunu söyleyen Bilen, babasından kızı istemesi talebinde bulundu. Ancak baba oğlu engelli olduğu için ilk başta kızı "Bize vermezler" diyerek oğluna istemeye gitmek istemedi. Ancak oğlunun ısrarına dayanamayarak bir süre sonra aileye haber verip kızı istemeye gittiler. Aile çocukları engelli olduğu için kızı isterken çekindi ancak baba Bilen kızı istedikten sonra Aliye evlenmek isteyince çift 3 gün 3 gece düğün yaparak 14 yıl önce evlendi. Evlilikten sonra çiftin 4 çocuğu dünyaya geldi.

"O BENİ KABUL ETTİ BENDE ONU BAŞ TACI YAPTIM"
Bilen işi olmadığını ancak 3 aydan 3 aya aldığı engelli maaşı ve eşinin kendisi için aldığı evde bakım ücretiyle geçindiklerini belirterek, "Mutlu bir evliliğim var. Ben engelli olmama rağmen engelli olmayan eşim benimle evlendi. O beni tercih etti ben de onu baş tacı ettim. Başımın üstünde yeri var. Engel insanlar arasında engel olmamalı. Hamdolsun kafama yatkın bir kız buldum. Kendi de bende engelli olabilirim diyerek benimle evlendi. Onu çok seviyorum mutluyuz" dedi.

 

"NİCE SAĞLAM İNSAN VAR EŞİMİN TIRNAĞINI BİLE DEĞMEZ"
Aliye Bilen ise eşini sağlam insanlarla değişmeyeceğini ifade ederek, "Mutluyuz, iyiyiz, evlenirken eşim engelli ne yapacağım diye hiç düşünmedim. Benim ileri de ondan daha kötü olmayacağım ne malum diye hiç düşünmeden evlendim. Nice sağlam insanlar var eşimin tırnağıyla değişmem. Onun tırnağını bile değmez. Eşimi çok seviyorum, sevmesem burada olmazdım. Eşim beni istemeye geldiğinde kader dedim oldu. 4 çocuğum var çok mutluyum. Her evde olan ufak tefek tartışmalar oluyor ama çok mutluyuz" diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.