ÖĞRENCİLER SABIRSIZLIKLA BEKLİYOR

 ÖĞRENCİLER SABIRSIZLIKLA BEKLİYOR

Milli Eğitim Bakanlığı Fatih Projesi kapsamında okullarda tablet bilgisayar dağıtımı 81 ilde yarın başlayacak. Düzce?de de 8 okuldaki öğrenciler tablet bilgisayarlarına kavuşacak.

 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından FATİH Projesi kapsamında, I. Fazda alt yapı kurulumları tamamlanmış ve etkileşimli tahtaları mevcut olan 81 ildeki yaklaşık 3 bin 500 okulda 675 bin öğretmen ve öğrenciye tablet bilgisayar dağıtımı da yapılacak. Dağıtımlar, 17 Şubat Pazartesi tarihinde 81 ilde aynı anda başlatılacak.

 

Fatih Projesi kapsamında Düzce?de de 8 okulda 87 etkileşimli tahtalar hazırlandı. Bununla birlikte ilk etapta 350 öğrenci ile 170 öğretmene tablet bilgisayar dağıtılacak. Ayrıca liseler, ortaokullar ve ilkokullarda etkileşimli tahta kurma çalışmaları devam ediyor. Kademeli olarak bu öğrencilere de tablet bilgisayar dağıtımı devam edecek. Düzce?de Akçakoca Öğretmen Lisesi, Akçakoca Anadolu İmam Hatip Lisesi, Gölyaka Anadolu Lisesi, Kaynaşlı Anadolu Lisesi, Farabi Anadolu Lisesi, Düzce Anadolu İmam Hatip Lisesi, Merkez Atatürk Anadolu Lisesi ve Merkez Fen Lisesi?nde tabletler öğrencilere dağıtılacak. 

 

Böylece öğrencilere kalıcı sıkıntılarda çıkarabilen kiloluk sırt çantaları da tarih olacak.Öğrenciler bundan böyle sırt çantalarına veda edecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.