1638 TABLET DAĞITILDI

1638 TABLET DAĞITILDI

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Fatih Projesi kapsamında, Düzce?de bin 325 öğrenci ve 285 öğretmene, bin 638 tablet bilgisayar dağıtıldı. Törende konuşan Vali Ali İhsan Su, ?Tabletler sizi esir almasın, spora ve parklara da zaman ayarın? dedi.

Düzce Fen Lisesi?nde yapılan tablet dağıtım töreni, Vali Ali İhsan Su, Milletvekili İbrahim Korkmaz,Belediye Başkanı İsmail Bayram ve protokol üyelerinin katılımı ile yapıldı.

Tablet dağıtımı programında bir konuşma yapan Vali Ali İhsan Su, tablet bilgisayarların öğrencilere önemli katkılar sunacağını belirterek, en iyi şekilde yararlanmalarını istedi.

Vali Su,?Eğitimde teknolojiyi kullanmak çok önemli. Tabletler sizleri esir almasın. Bunları eğitim alanında en faydalı şekilde kullanın. Spora ve parklara da zaman ayırın teknolojinin esiri olmayın. Bundan sonra dünya parmaklarınızın ucunda olacak en güzel şekilde değerlendirin? dedi.

Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz ise bilgisayar teknolojisinin eskiye nazaran nasıl geliştiğini anlatarak, şimdiki öğrencilerin şanslı olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardında Vali Ali İhsan Su ve protokol üyeleri öğrencilere tablet bilgisayarlarını dağıttılar.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan ?Fatih Projesi? kapsamında, şimdiye kadar il genelinde daha önce 530 öğrenci 139 öğretmen olmak üzere 639 tablet dağıtımı ile, 18 okulda 455 adet etkileşimli tahta kurulumu yapılmıştı.

Bugün  yapılan tören ile ise 8 okulda bin 325 öğrenci 285 öğretmen olmak üzere bin 638 tablet dağıtıldı. Bunun yanı sıra bu yıl sonuna kadar 79 okula etkileşimli tahtaların kurumları tamamlanacak. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.