DÜZCE YÜZME ÖĞRENECEK

DÜZCE YÜZME ÖĞRENECEK

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü bir ilki gerçekleştirerek yüzme kursu açıyor. 2012 yatırım planına alınan Yüzme Havuzu projesi öncesinde müdürlük bünyesinde çalışan yüzme Antrenörü Tuğçe Arslan, Düzcelileri yüzmeye ısındırmak için Düzce Üniversitesi havuzunda çalışmalarına başlıyor. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ilk defa açılan yüzme branşı Antrenörü Tuğçe Arslan, "3 tarafı denizlerle çevrili olan ülkemizde yüzmeye çok fazla önem verilmiyor. Ancak biz bu durumu Düzce'de değiştireceğiz. Amacımız 7'den 70'e herkesin yüzmeyi öğrenmesidir. Düzce'nin denize açılan yüzü olan Akçakoca'da her sene yaşanan boğulma vakalarının da önüne geçeceğimize inanıyorum" dedi.
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme Antrenörü Tuğçe Arslan, yüzmenin insanlara olan faydalarını açıklayarak, " Yüzme dayanıklılık, esneklik, denge, kilo kontrolü kazandırırken zihinsel, fiziksel ve ruhsal gelişimi olumlu yönde etkiler. Bu özelliklere sahip olmak isteyen herkesi il müdürlüğümüze bekliyoruz." şeklinde konuştu.
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme kursları talepler doğrultusunda Düzce Üniversitesi havuzunda gerçekleştirilecek. Ayrıca kadınlara ve öğrencilere özel saatler belirlenebilecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.