BAYRAM?DAN SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM

BAYRAM?DAN SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, 30 Mart 2014 tarihinde sona erecek görev süresinin son gününe kadar sahada çalışma yapacağını söyledi. Bayram bugün kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye Başkanı İsmail Bayram, tekrar aday gösterilmemesinden dolayı çalışmaları askıya alacağı konusunda ki söylentileri boşa çıkarmaya devam ediyor. Başkan Bayram, sahada yapılan çalışmaları yerinde incelerken, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

 

Bayram, 30 Mart 2014 tarihine kadar çalışacaklarını belirterek ?Çalışmalar devam ediyor. Son güne kadar devam edecek. Hizmette kesinti olması doğru değil. Seçim süreci diye de hiçbir çalışmamızı aksatmadan devam ettiriyoruz. Sahada yaptığımız işler var. Onlarla ilgili bugün arazide dolaşıyoruz. Yerinde görme fırsatı buluyorum. Birkaç mahallemize gittik. Bugünde şehir merkezinde çok yoğun olan yaya trafiğinin olduğu Mansur Bayram Caddesi?nde kaldırım düzenlemesi yapıyoruz. Düzenleme ile ilgili çalışmalarıma yerinde bakıyorum. Ayrıca esnaflarımızla sohbet etme fırsatı buluyoruz. Havaların bu şekilde gitmesi bizim açımızdan büyük fırsat oldu. Kışın bu dönemlerinde sahada çalışma yapmak çok kolay değil. Ancak bu güzel hava koşullarını aralıksız değerlendirelim istiyoruz. Halkımız yaptığımız hizmetlerden en iyi şekilde istifade eder? dedi.

Bayram, seçim sürecinde çalışmaların durdurulduğunu ve vatandaşların buna alışık olduğunu belirtirken, bu nedenle çalışmaların dikkat çektiğini vurguladı.

Bayram, ?Biz göreve geldiğimizde görev süremiz boyunca çalışacağımız söyledik. Aslında normal bir şey yapıyoruz. Ama alışkanlık seçim süreçlerinde işlerin durdurulması yönündeymiş ki o nedenle bu çalışmamız anladığım kadarı ile dikkat çekiyor. Aslında niyetimiz dikkat çekmek değil. Sadece planladığımız programımıza aldığımız işlerin yapılması. Biz meseleye böyle bakıyoruz? şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.