PASTALI VEDA TOPLANTISI

PASTALI VEDA TOPLANTISI

Düzce Belediye meclisi Belediye Başkanı İsmail bayram başkanlığında son kez toplandı. Bayram toplantı öncesi duygulu bir konuşma yaparak, bugüne kadarki uyumlu çalışma için  tüm üyelere teşekkür etti, veda pastası kesti.

2009-2014 dönemi belediye meclisi dün akşam son toplantısını gerçekleştirdi. 30 Mart?ta yapılacak yerel seçimlerde görev süreleri sona erecek olan meclis üyeleri İsmail Bayram başkanlığında son kez bir araya geldi.

 

 

Toplantı başlamadan belediye meclis üyeleri için düzenlenen kokteylde ikramlarda bulunuldu, sohbetler edildi.

Bayram toplantı öncesinde yaptığı konuşmada, bugüne kadar meclisin ahenk içinde çalıştığını söyleyerek, ? umarım gelecek olan başkan ve meclis üyeleri de böyle çalışır? dedi.

?Beş yıllık dönemi bitiriyoruz, bu son toplantımız. Zaman hızlı geçiyor bizler için de hızlı geçti. Bu zaman içinde hem meclis olarak çalışmalar anlamında hem de dostluklar anlamında güzel bir dönemi geride bıraktık. Görevimiz sona eriyor ama dostluklarımız arkadaşlıklarımız devam edecek. Burada yaptığımız her çalışma Düzce?nin geleceği adına yaptığımız işlerdir. Ben hem belediye hem meclis hem de bir Düzceli olarak sizlere teşekkür ediyorum. Önemli işlere imza attınız. İnşallah Düzce bu faaliyetlerden geriye dönük olarak önemli kazançlar elde edecektir. Bu meclis hakikaten ahenk içinde çalışmış bir meclistir. Umarım gelecek belediye başkanı ve meclis üyeleri de böyle uyum içinde başarılı işlere imza atarlar. Çünkü şehir bizim şehrimiz. Görevlendirmeler gelip geçici. Her görev yapan mutlaka üzerine bir şey katarak devam ettirmeli. Pastamızı kesip son görevimizi de yerine getirelim.?

Bayram konuşmasının ardından alkışlarla veda pastasını keserek ?önce ben tadıyorum? dedi ve meclis üyelerine ikram etti.

Daha sonra toplantı salonuna geçen meclis üyeleri Bayram ile birlikte toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son toplantısını gerçekleştiren belediye meclisi, gündem maddelerini görüşerek toplantıyı sonlandırdı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.