OSB YOLUNDA KAZA

OSB YOLUNDA KAZA

Beyköy OSB yolunda meydana gelen kazada 1kişi yaralandı. Keskin virajda kamyon ve minibüs kafa kafaya çarpışırken, Kamyoncular kooperatifi başkanı Orhan Yılmaz yola büyük tepki gösterdi.

 

OSB yolunda meydana gelen kazada 1kişi yaralandı. Daha öncede bir çok kez kazaların yaşandığı dar yolda meydana gelen kazada, Mehmet Korkmaz idaresindeki minibüs ile Hüseyin Düzgün idaresindeki kamyon kafa kafaya çarpıştı.

Kazada minibüs sürücüsü Mehmet Korkmaz çarpışmanın etkisi ile aracında sıkışırken, yaralı sürücü kaza kırım ekipleri tarafından çıkarıldı.

Kaza sonrası olay yerine gelen Düzce kamyoncular Kooperatif Başkanı Orhan Yılmaz adeta çileden çıktı. Yılmaz, yolun bir an önce yapılmasını istedi.

Yılmaz, ?OSB yolu diye geçen yol Dünyanın hiçbir yerinde böyle OSB yolu bulamazsınız. Her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır. Bu yolun yapılması lazım.Şurada vatandaş 2 metre yerinden fedakarlık edemiyor. İki tane araba geçemiyor. Ya kanala düşecek ya da geçmek zorunda. Bir an önce valilik tarafından önleminin alınması lazım. OSB yapacaksanız önce yolunu yapın.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.