ŞAŞOĞLU MUAYENAHANE AÇTI

ŞAŞOĞLU MUAYENAHANE AÇTI

Uzun süredir Düzce Devlet Hastanesinde Kulak Burun Boğaz Uzmanı olarak görev yapan Operatör Dr.Ali Fuat Şaşoğlu, artık hastalarını bugün açılışını yaptığı muayenehanesinde tedavi edecek.

Kulak Burun Boğaz Uzmanı olarak görev yapan Operatör Dr.Ali Fuat Şaşoğlu?nun Kiremit Ocağı mahallesi Ural sokakta faaliyete geçirdiği muayenehanesinin açılışını bugün yaptı. Yaklaşık 9 yıldır Düzce Devlet Hastanesi?nde görev yapmakta olan Şaşoğlu, daha rahat bir çalışma ortamı sağlamak için muayenehane açma ihtiyacı duyduğunu belirtti. 

 

Şaşoğlu, ?Bundan sonra hizmeti burada vermeyi uygun buldum. Şartlar bunu gerektiriyordu. Mesleğimi burada daha rahat icra edeceğimi düşünüyorum. 9 yıldır buradayım Düzce halkı az çok beni biliyor. İyi hizmetlerde bulundum. Çok ameliyat yaptım. Hizmeti burada daha özgür yapacağıma inandığımdan dolayı muayenehane açtım.?dedi.

Şaşoğlu?nu muayenehane açılışı sırasında dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı. CHP Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu ve il teşkilatı da Şaşoğlu?nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.