ÇİFTÇİLERE ÇKS UYARISI

ÇİFTÇİLERE ÇKS UYARISI

2014 Üretim Sezonu Çiftçi Kayıt Sistemi başvurularının 30 Mayıs 2014 tarihinde sona ermesi dolayısıyla, üreticilerin olası bir mağduriyet yaşamamaları için üreticilerin bu tarihten önce İl ve İlçe Müdürlüklerine başvurmaları istendi.

Düzce İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Harun Kabaoğlu yaptığı açıklama ile üreticileri, ÇKS başvuruları konusunda uyardı.

Kabaoğlu, ?Bakanlığımız Tarım Reformu Genel Müdürlüğü'nce yeni Çiftçi Kayıt Sistemi Yönetmeliği'nin yayımlanması ile ilgili çalışmalar devam etmekte olup, yeni Çiftçi Kayıt Sistemi Yönetmeliği'nde çiftçilerin 2014 Üretim Sezonu ÇKS başvurularının 30 Mayıs 2014 tarihinde sona ereceği hüküm altına alınacağından, üreticilerimizin olası bir mağduriyet yaşamamaları için 30 Mayıs 2014 tarihinden önce İl ve İlçe Müdürlüklerimize başvuruda bulunmaları gerekmektedir? dedi. 

İl Müdürü Kabaoğlu, ?çiftçilerimizin özellikle fındık alan bazlı desteklemeleri başta olmak üzere, fark ödemeleri desteği, yem bitkileri desteklemeleri ve diğer tüm bitkisel üretim desteklerinden yararlanabilmeleri için mutlaka kayıtlarını belirtilen tarihe kadar yaptırmaları desteklemelerden yararlanmaları açısından bir gereklilik ? şeklinde açıklamada bulundu.


ÇİFTÇİ KAYIT SİSTEMİ paylaşan: duzcetv


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.