ORMAN, BEŞİKTAŞLILAR GECESİNE KATILDI

ORMAN, BEŞİKTAŞLILAR GECESİNE KATILDI

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Düzce?ye yapacakları yatırımın başka bir yere yapma ihtimallerinin daha yüksek olduğunu söyledi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri 1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen geceye katıldı.Geceye Düzceli Beşiktaşlılar büyük ilgi gösterdi. Salonu dolduran Beşiktaşlılar Başkan Orman'ı ellerinde siyah beyaz bayraklarla karşıladı.


ORMAN BEŞİKTAŞILAR GECESİNDE paylaşan: duzcetv

 

Beşiktaş Yönetim Kurulu üyeleri Hakan Özköse, Ahmet Ürkmezgil ve Deniz Atalay'da geceye katılarak dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Gecede ilk konuşmayı yapan 1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Faruk Darıyerli, Dernek olarak sosyal yardımlaşmaya büyük önem verdiklerini vurguladı.

Konuşmanın ardından derneğin kuruluşunda büyük emek harcayanlara plaket verildi. Plaket töreninin ardından Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve dernek üyeleri hep birlikte 111. yıl pastası kestiler.

Pasta kesilmesi ile birlikte sahne alan Sanatçı Nihan Doğan, yemeğe katılanlara unutulmaz dakikalar yaşattı.

 Geceye katılan Beşiktaş Başkanı  Fikret Orman Düzce?ye yapacakları yatırım ile ilgili olarak konuşurken, sonuca ulaşılamadığını ve yatırımın başka bir yere yapma ihtimalinin olduğunu söyledi.

Orman, ?Düzce ile alakalı esasında çok arzuluyuz. Çok istedik, projeler çizdirdik. Fakat bize verilen sözler istediğimiz verimde gelmediği için işi sonlandıramadık. Açıkçası biz böyle bir yatırım yaparken, bir kısmını satın alacağımız bir yere yapmak istiyoruz. Kendi mülkümüz olsun istiyoruz. Bu sağlanırsa seve seve de Düzce'ye yatırım yapacağız. Biz Düzce?ye yatırım yapmak istedik. Eski Valimizde geldi bizi ziyaret etti ama bir sonuca ulaşmadı. Biz netice itibariyle bir yatırım yapacağız. Beşiktaş çok önemli bir marka onun için daha çözümcü yaklaşmalarını istiyoruz. Olmuyor, olmuyor deniliyor. Bizimde bu yatırımı başka bir yerde yapma ihtimalimiz çok yüksek? dedi.

Gece sonunda Fikret Orman'a 1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Faruk Darıyerli ve işadamları tarafından çeşitli hediyeler verildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.