TRT DÜZCELİLERİ YARIŞTIRDI

TRT DÜZCELİLERİ YARIŞTIRDI

TRT Okul kanalında yayınlanacak olan ?Otobüs Durağı? isimli bilgi yarışması programı için Düzce şehir merkezinde seyyar otobüs durağı kuruldu.Yoldan geçenlere 5 genel kültür sorusu soruldu, bilenler ödül aldı bilemeyenlere ise teselli olarak otobüs bileti verildi.


OTOBÜS DURAĞI DÜZCE'DE paylaşan: duzcetv

 

TRT Okul televizyonu ekranlarında yeni bir program başlıyor. ?Durakta beklemenin en eğlenceli yolu? sloganı ile yola çıkan genel kültür yarışması, Türkiye?nin bazı şehirlerinde  çekimlerine devam ediyor. Otobüs durağının bu sefer ki adresi ise Düzce oldu. Düzce Küçüksu köprüsü mevkiine renkli seyyar bir otobüs durağı kuruldu. Burada otobüs beklemekte olan vatandaşlara yarışma kapsamında bazı genel kültür soruları soruldu, soruları doğru yanıtlayan yarışmacılara ödüller verildi. Soruları bilemeyen yarışmacılara ise teselli olarak ücretsiz otobüs bileti verildi.

Taşınabilir otobüs durağı ile şehir şehir dolaşan, duraklarda otobüsün gelmesini bekleyen vatandaşların boş zamanlarını eğlenerek geçirmesini sağlayan programın çekimlerine Düzceli vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

OTOBÜS DURAĞI ÜNİVERSİTEYE DE KURULDU

TRT Okul tarafından şehir merkezine kurulan durak daha sonra üniversite kampüsüne geçti.

Kampüste öğrenciler de yarışmaya katıldı.Üç etaptan oluşan yarışmanın ilk etabında yarışmacılardan bir dakika içinde yöneltilen sorulara doğru yanıt vermesi istendi. Soruları doğru cevaplayan yarışmacı bir sonraki etapta yarışmaya hak kazandı.

TRT Okul Otobüs Durağı ekibi kampüs hakkında beğenilerini dile getirirken öğrenciler ise yarışma boyunca keyifli dakikalar geçirdi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.