SAPAK TRAFİK İSTASYONU AÇILDI

SAPAK TRAFİK İSTASYONU AÇILDI

Bölgede trafik akışını güvenli bir şekilde sağlamak, oluşabilecek kazalara ve olumsuzluklara zamanında müdahale etmek amacıyla inşa edilen Akçakoca Sapak Bölge Trafik İstasyonu bugün törenle hizmete açıldı.

Akçakoca Sapak Bölge Trafik İstasyonu bugün törenle açıldı.İstasyon amirliği 7 bin metrekare arazi üzerine 3 katlı olarak 15 amir ve memurdan oluşan personel ve üç hizmet aracıyla hizmet yapacak.


AKÇAKOCA BÖLGE TRAFİK İSTASYONU AÇILDI paylaşan: duzcetv

 

Açılş törenine Vali Ali İhsan Su,bürokratlar ve siyasiler, emniyet teşkilatı ile vatandaşlar katıldı.

Törene katılan Vali Ali İhsan Su, Polis teşkilatının 169. kuruluş yıldönümünün kutlandığını ifade ederek, günün anlamına uygun olarak bölge trafik istasyonunun açılışının gerçekleştirildiğini söyledi.Karayolu trafik güvenliğinin önemli olduğunu vurgulayan Su,trafik akışının güvenli sağlanması için emniyet teşkilatı olarak önemli tedbirler alındığını kaydetti.

İl Emniyet Müdürü Ayhan Buran yaptığı konuşmada, trafik huzur ve güvenliğini sağlamanın teşkilatın önemli görevlerinden olduğunu söyleyerek, 200 binin civarında vatandaşın sakat kaldığı kazaların azaltılmasında günlük rutin çalışmalar yerine etkili yöntemlerin ivedilikle hayata geçirileceğini belirtti.

Konuşmaların ardından Akçakoca Sapak Bölge Trafik İstasyonu dualar eşliğine hayırlı olsun dilekleriyle açıldı. Açılışın ardından tören ikramlarla sona erdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.