MÜSİAD STANT AÇTI

MÜSİAD STANT AÇTI

MÜSİAD Düzce Şube yönetimi MÜSİAD Sektör Kurulları ve İş Geliştirme Komisyonu organizasyonuyla, Bölgesel İş Geliştirme Toplantısına katıldı.

 

MÜSİAD Sektör Kurulları ve İş Geliştirme Komisyonu organizasyonuyla, Bölgesel İş Geliştirme Toplantısının ilki 1. Bölgede bulunan şubelerin üye firmalarının katılımıyla MÜSİAD Sakarya Şubesinin ev sahipliğinde Sakarya?da Elmas Hotel?de gerçekleştirildi.

 

 Tecrübe paylaşım toplantısı ve firma tanıtımları şeklinde iki bölümde gerçekleştirilen toplantılarda tecrübe paylaşım toplantısına konuk olarak Kiğılı Giyim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı katıldı ve geniş katılımlı bir tecrübe paylaşım toplantısı gerçekleştirildi.

İş'ler Gelişsin, İş?ler Değişsin? sloganıyla gerçekleştirilen bölgesel iş geliştirme toplantısında, 18 şehirden 2050 üye, 800 m2 alanda, 150 standta firma tanıtımlarını gerçekleştirdi.

 Toplantıya MÜSİAD Düzce Şubesinden başta Başkan İsmail Çakmak olmak üzere, MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyeleri katılım sağlandı. MÜSİAD Düzce Şubesi üyelerinden Ahmet Yıldız, Çark OSGB firması ile Necip Beklim, TR-BUY firması ile firma tanıtımları için stant açtı.

Toplantı hakkında bir değerlendirme yapan Çakmak, toplantıların verimli geçtiğine değinerek ?Şubemizden stant açarak firmalarını tanıtan üyelerimiz Ahmet Yıldız ve Necip Beklim'e teşekkür eder, toplantının üyelerimize ve tüm MÜSİAD ailesine hayırlı olmasını dilerim" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.