CİNAYET GİBİ KAZA!

CİNAYET GİBİ KAZA!

Hamidiye Mahallesi Eski Akçakoca Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.Kazaya motosiklet sürücüsü Tekin Yeşildağ ile arasında husumet olan 2 kardeşin neden olduğu iddia edildi.

Bugün Hamidiye mahallesinde meydana gelen kaza iddiaları da beraberinde getirdi. Kaza öncesi şahıslar arasında yaşanan kovalamaca, kaza mı cinayet mi sorusunu da beraberinde getirdi.

İddiaya göre aralarında husumet olan şahıslar önce D-655 karayolu delta tuğla fabrikası önünde bir kazaya karıştılar. Kazaya karışan şahısların kapışması bir minibüs ve motosiklet ile kovalamaca halinde hamidiye mahallesinde devam etti.


CİNAYET GİBİ KAZA paylaşan: duzcetv

 

Aralarında husumet olduğu öğrenilen Tekin Yeşildağ isimli şahsın kullandığı motosiklet ile  isimlerinin Hakan ve Birkan olduğu öğrenilen iki kardeşin kullandığı minibüsün kovalamacası hamidiye mahallesinde devam ederken,iddiaya göre  2 kardeş, 81 DY 109 plakalı minibüs ile Tekin Yeşildağ?ı park halinde ki 81 DN 053 plakalı minibüsün arasına sıkıştırdılar. İki minibüs arasında kalan Tekin Yeşildağ hayatını kaybetti. Olay yerine gelen yakınları Yeşildağ?ın cesedi ile karşılaşınca sinir krizleri geçirdiler.

Alınan bilgilerde Tekin Yeşildağ?ın husumet nedeni ile daha önce Şehit Osman Çatana Polis Karakolu?na başvurarak ölüm tehdidi aldığı ve koruma talep ettiği öğrenildi. Husumetin neden kaynaklandığı henüz bilinmezken, olayla ilgili olarak şahıslardan bir kişinin göz altına alındığı ve geniş çapta soruşturma başlatıldığı öğrenildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.