GENÇ MÜSİAD DÜZCE BAŞKANI VEREP ?BİRLİKTE HAREKET ETMELİYİZ?

GENÇ MÜSİAD DÜZCE BAŞKANI VEREP ?BİRLİKTE HAREKET ETMELİYİZ?

Genç MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Serkan Verep, Turizm Haftası nedeni ile yazılı açıklamada bulunarak turizm haftasını kutladı. 


Başkan Verep turizm sektörünün, ekonominin bacasız sanayisi durumunda olduğunu vurguladı. Ülkemizin kalkınmasında önemli bir yeri olan turizm sektörünün geliştirilmesi sayesinde, dünyaya tanıtımımız konusunda çok önemli mesafeler alındığını ifade eden Verep, şöyle devam etti:


"Turizm, iş istihdamı ve kazandırdığı ekonomik gelirleri ile ülkelerin gelişmesini ve kalkınmasını sağlayan sektörlerin başında yer almaktadır. Aynı zamanda, kültürlerin birbirini tanıması, kaynaşması ve barışın sağlanmasında da önemli bir araçtır. Binlerce yıllık tarihî, kültürel zenginlikleri ve doğal güzelliklerin iç içe yaşandığı turizm cennetlerinden biri olan ülkemiz, turizm çeşitliliği bakımından dünyanın sayılı ülkelerinden biridir. Düzce?de artık turizm potansiyeli olan iller arasında yer almaktadır. Anadolu, İki metropol şehrin ortası, doğal güzellikleri, şelalesi ve denize açılan mavi bayraklı sahilleri ile uzun bir dönem ticari yönden hareketli farklı din ve kültürlerin bir arada yaşadığı merkez konumu ile varlığını sürdürmüştür Ayrıca, ilimizde bulunan tarihi konaklar, hamamlar, Ceneviz Kalesi, antik tiyatro gibi önemli tarihi mekanlar da ilimizin turizm cazibesini arttırmaktadır. İlimizin turizmini geliştirmek için ortak hareket etmemiz gerekmektedir.15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası dolayısıyla ilimizde bulunan bütün turizm değerlerinin ön plana çıkarılacağı bir yıl olmasını istiyorum. Turizm Haftasının, Turizmin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması konusunda etkili olması dileklerimle, Turizm Haftası'nı kutluyor, tüm turizm sektörü mensuplarına sevgi ve saygılarımı sunuyorum.?


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.