10?DA 10?LUK YEMEK

 10?DA 10?LUK YEMEK

Ak Partili Belediye Başkanları,Merkez Belediye Başkanı Mehmet Keleş?in önderliğinde yemekli toplantıda bir araya geldi.Keleş bu toplantıların her ay gerçekleşeceğini ifade ederken,başkanların kendi arasında bir kırmızı hat oluşturacağını söyleyerek omuz omuza çalışacaklarının mesajını verdi.

30 Mart seçimleriyle merkez ilçe ve beldelerde Ak Partili başkanlar koltuklarına oturduğu ilk günden bu yana aynı partiye mensup olmaları dolayısıyla uyum içerisinde çalışacaklarının mesajını sık sık verdi.

Bugün de başkanlar, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş önderliğinde düzenlenen yemekte bir araya geldi.Başkanlar yemekte birbirlerinin imkan ve faaliyetlerinden konuşarak gelecek dönemle ilgili planlamaya gitti.


BAŞKANLAR YEMEK paylaşan: duzcetv

 

Her defasında ilçe ve belde başkanlarıyla omuz omuza çalışacaklarının sinyallerini veren Başkan Keleş,düzenlendiği yemekte de Düzce?yi tek bir yumruk halinde yöneteceklerini ifade etti.Keleş,?belediye başkanlarımızla aramızda bir kırmızı hat oluşturacağız?dedi.

?Şehirleri iyi tanıyan,bilen,esnaf olan arkadaşlarımız var.Yeni dönemde bu şehri bir bütün olarak düşünüp,tek yumruk halinde,güçlerimizi birleştirerek başarıya taşıyacağız.Belediye başkanlarımızla da her zaman aylık toplantılarımızı yapacağız.Bu toplantıları zaman zaman merkezde,zaman zaman ilçelerde,zaman zaman da iyi yönetilmiş bir şehrin belediye başkanının konuğu olarak yapabiliriz.Hatta belki de sık sık davet ettiğimiz bakanlarımıza biz gidebiliriz.Bu tecrübeler ışığı altında yeni dönemde önemli işlerin altına imza atacağız.?

İlçe ve Belde Belediye Başkanları adına konuşan Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ise Keleş?e teşekkür etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.