PTT YENİ BİNA İÇİN GÜN SAYIYOR

PTT YENİ BİNA İÇİN GÜN SAYIYOR

Düzce?de bir türlü bitirilemeyen yatırımlar zincirinin halkası olan PTT başmüdürlük binasında nihayet sona gelindi. 2009 yılından bu yana yapımı devam eden binada artık son rütuşlar yapılıyor. Düzce PTT Baş Müdürü Cafer Yavuz, yeni bina ile PTT hizmetlerinde kalitenin artacağına inandığını belirtti.

2009 yılında D-655 karayolu Sancaklar mevkiinde yapılmaya başlanan PTT Başmüdürlük binasında sona gelindi. İnşaatta artık son çalışmalar yapılırken, Düzce PTT Baş Müdürü Cafer Yavuz yeni bina ve hizmetler hakkında bilgi verdi.


PTT YENİ BİNA İÇİN GÜN SAYIYOR paylaşan: duzcetv

 

Yavuz, ?PTT Başmüdürlüğü Hizmet Binası olarak inşa ettirdik. Geçici kabulu 13.03.2014 tarihinde gerçekleştirildi. Yakın tarihte de son rütuşlar yapılmak suretiyle faaliyette olacak.Dağıtım hizmetlerinin yanında Başmüdürlük hizmetleri de sunulmuş olacak. PTT kargo dağıtım servisi buradan yürütülecek. Kalitede önemli gelişmeler olacağını düşünüyoruz. Zemin artı 2 kat. Dağıtımda 42, başmüdürlükte 10-12 kişiyle hizmet edeceğiz. Posta hizmetlerini buradan ifa etmeye çalışacağız. PTT ciddi manada kalite hedefi olan bir kurum. Yer problemi çöülünce nümüzde her hangi bir engel kalmayacak.? Dedi.

Yeni hizmet binasında işleyişin nasıl olacağını da anlatan Yavuz, ATM talebi de olduğunu söylerken, yerinde bu hizmeti de sunma imkanı olacağını belirtti. Yavuz, binanın güvenlik açısından tam donanımlı olduğunu ifade ederek, hizmete başlayınca kalitenin artacağına inandığını tekrarladı.

Yavuz, PTT?nin artık toplumun bütün kesimlerini düşündüğünü belirterek,hizmetin yaşlı ve engellilere götürme açısından çaba sarf edildiğini söyledi.

TÜRKİYE?NİN İLK 3 BOYUTLU E ALIŞVERİŞ SİTESİ PTT?DEN

Düzce PTT Baş Müdürü Cafer Yavuz,  kurum tarafından hayata geçirilen e-PTT AVM hizmeti hakkında da bilgiler verdi.

Posta Telgraf Telefon olarak bilinen PTT teknolojiye ayak uydurdu. PTT Düzce Başmüdürü Cafer Yavuz, proje hakkında bilgiler verdi. Yavuz, projenin, sanal ortamda yapılan diğer alışveriş platformlarından farklı noktalar içerdiğine dikkat çekerek şöyle konuştu:

 ?PTT ile önemli firmaların yapmış olduğu anlaşma gereği PTT sanal ortamda müşterilerimizin ihtiyacını da karşılamaktadır. E-PTT AVM kanalıyla yapılan alışverişte verilen sipariş, aynı gün değerlendirilmekte ve firma tarafından PTT aracılığıyla gönderilen ürün, alıcılarının belirtmiş olduğu adreslerde teslimleri sağlanmaktadır. Burada özellikle ifade etmek isterim ki, bu hizmet verilirken müşteri memnuniyeti hep ön planda tutulmaktadır. Şöyle ki ürün alıcıya teslim edildiğinde tahsil edilen ürün bedeli, müşterinin memnuniyeti sağlanana kadar üretici firmanın hesabına geçirilmemektedir. Yani kısaca ürüne sahip olan tüketici, 'Ben bu üründen memnunum' dediğinde, ürün bedelini üretici firmanın hesabına aktarmaktayız? 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.