BAŞARILI SPORCULARA ÖDÜL

BAŞARILI SPORCULARA ÖDÜL

Akçakoca Esentepe ilkokulu ve ortaokulu, yıldız kız ve erkek voleybol takımları ile küçük kız ve erkek voleybol takımları ilçe ve ilde müsabakalara katılan sporculara hediyeler verildi. 


Yarışmalar sonucunda yıldız erkek takımı ve yıldız kız takımı il birincisi olarak Bursa'da düzenlenen bölge müsabakalarında Düzce'yi temsil etti. Yıldız erkek takımı bölge birinciliğini alarak Bolu'da düzenlenen yarı finallere katılma hakkı elde etmiş olup 3?üncü oldu.


Yıldız kız takımımız ise bölge maçlarını ikinci olarak tamamladı. Küçük erkek takımı ise il birincisi olarak katıldığı Bilecik'teki bölge maçlarını da birinci tamamlayarak Sakarya ilinde düzenlenecek olan Türkiye yarı finallerinde Düzce'yi temsil edecek.
Göstermiş oldukları emekleri ve başarıları dolayısıyla Akçakoca İlçe Kaymakamı Aykut Pekmez takımlardaki sporculara ayakkabı ve forma hediye etti. Kaymakam Pekmez "Öğretmenlerimiz şahsi zamanından feragat ederek birçok zorluklara katlanarak sizleri yetiştirmeye çalışıyor. Sizler de bunun karşılığını geçen yıl da bu yıl da hem il düzeyinde hem de bölge düzeyinde başarılı olarak verdiniz. Tabi başarılı olmaktan ziyade, galip gelmekten ziyade spor yapma alışkanlığını kazanmak, o yarışmalara katılmak önemli. Çünkü spordaki disiplinli çalışmanın getirdiği başarı diğer alanlarda da, eğitim alanında da, çalışma hayatınızda da size önemli bir rehber olacaktır. Hepinizi tek tek tebrik ediyorum" diyerek öğrencilere hediyelerini verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.