TÜRKİYE ŞAMPİYONASI EĞLENCELİ BAŞLADI

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI EĞLENCELİ BAŞLADI

Kulüpler R4 Türkiye Rafting Şampiyonası bugün açılış seronomisiyle Cumayeri Dokuzdeğirmen rafting alanında başladı. Açılışta çekilen halaya Vali Su da eşlik etti.

Cumayeri Rafting R4 Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yapıyor. 4 gün sürecek şampiyonanın açılışı bugün yapıldı. Açılış törenine Vali Ali İhsan Su ve protokol üyeleri ile, yaklaşık 150 sporcu katıldı.

Vali Ali İhsan Su, önemli bir şampiyonaya ev sahipliği yapmanın, gururunu ve mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Su,? Düzcemiz gerçekten önemli turizm aktivitelerinin yapıldığı önemli bir merkez. Biz de bunun için bir slogan geliştirdik. Tabiat cenneti Düzce her şey var gönlünüzce dedik. Bugün burada gelişmekte olan rafting Türkiye şampiyonasının birinci ayağını başlattık. Sporda asıl maksat kardeşliki barış, hepinize başarılar diliyorum.? Dedi.


RAFTİNG paylaşan: duzcetv

Rafting As Başkanı Hikmet Yardımcı ise, federasyonun faaliyet programının Düzce?den start aldığını söyleyerek, Düzce?nin çok güzel bir şehir olduğunu belirtti. Yardımcı yarışlar hakkında bilgi verdi.

Konuşmaların ardından halk oyunları gösterileri ile devam eden açılışta mehter takımı da bir gösteri sundu.Tulum eşliğinde çekilen halaya Vali Su ve protokol üyeleri de eşlik etti.

Halayın ardından botlarını alarak melene inen raftingçiler konuklar için demo gösterisi sundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.