VALİ?DEN BİR TALEPLERİ VAR!

VALİ?DEN BİR TALEPLERİ VAR!

Düzce?de 1 Mayıs hazırlıkları başladı. Sendika temsilcileri 1 mayıs kutlama programını görüşmek ve taleplerini iletmek üzere  Vali Ali İhsan Su ile görüştü. Bu yıl diğer kutlamalardan farklı olarak güzergâhın uzatılması da talepler arasında yer alacak.

 

Her yıl İşçi Bayramı olarak kutlanan 1 Mayıs için hazırlıklar başladı. Türk-İş, Disk, KESK, Kamu-Sen, Birleşik Kamu İş birlikte kutlama programı düzenleyecek. 1 Mayıs kutlamaları ile ilgili bilgi vermek ve bir taleplerini dile getirmek üzere sendika temsilcileri Vali?ye çıktı.

Türk-İş Düzce Temsilcisi Murat Ardıç, bu yıl da sendikaların 1 mayıs İşçi bayramını coşkulu bir şekilde kutlamak istediğini söyleyerek bu talebi Vali Ali İhsan Su?ya ileteceklerini, ayrıca kutlama güzergahının uzatılması konusunda da taleplerinin olacağını söyledi.


SENDİKA TEMSİLCİLERİ paylaşan: duzcetv

Ardıç, ?Güzergahın uzatılması talebimiz olacak. Artık bu kabul edilir edilmez ama biz talebimizi yenileyeceğiz. Her sene belediye önünde toplanıp Anıtpark?ta eğlenc ve konuşmalarımızı yapıp 1 mayısı kutluyoruz. Ancak bu yıl toplanma merkezi olarak ticaret lisesi önü olması için talebimiz olacak.Her sene olduğu gibi bu senede halkımızı da çocukları ve eşleri ile birlikte bu bayramı kutlamak için bekliyoruz.? Dedi.

Ardıç, geçen yılki katılımın yüksek olduğunu vurgularken,bu yıl da katılımın yüksek olacağını düşündüğünü belirtti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.