DÜZCESPOR PİRİNCİ ZOR AYIKLADI

DÜZCESPOR PİRİNCİ ZOR AYIKLADI

 

Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcimiz Düzcespor,  Kastamonu temsilcisi Tosya Belediyespor ile yapacağı puan savaşı için Düzce 18 Temmuz Stadında seyircisinin desteğiyle saha çıktı. Güneşli bir havada, 18 Temmuz Stadının pek futbola elverişli olmayan zemininde müsabakaya başlayan Düzcesporun amacı galibiyetti.  Yeni transferlerden Ersin Civan'ında ilk yarı forma giydiği maçı Düzcesporlu yöneticilerde izledi. 

Düzcespor, ilk yarıda rakibi karşısında pek etkili olamadı.  Birçok pozisyondan yararlanmayan Düzcespor, rakip Tosya Belediyespor'un defansını aşmakta çok zorlandı.

İlk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf yine Düzcespordu Ancak gol yollarında zorlanan, bulduğu pozisyonları da cömertçe harcayan Düzcespor, taraftarlar ve yöneticilere sıkıntılı anlar yaşattı.

Takımımız maçın 86 dakikasında Kaptan Harun'un rakip ceza sahası içinde karam bolde bulduğu pozisyonu değerlendirerek gole çevirmesi ile 1-0 öne geçti.Bu golden sonra teknik kadro da, yöneticilerde rahat bir nefes aldı ve seyirci de sevince boğuldu.

Maçtan sonra taraftarlar futbolcuları çağırarak hep birlikte karşılıklı tezahüratta bulundularMaçtan sonra Düzce Televizyonuna açıklamada bulunan Teknik direktör Mustafa Yıldırım, Tosya maçının kolay olmayacağını bildiklerini ve böyle sahaya çıktıklarını ve 3 puan almanın futbolcular için iyi geldiğini ifade ederek, taraftardan sabırlı olmalarını istedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.